Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

baby len ma cakajte, uz sa tesim. a ked uz budeme vsetky prnate,krasnucke, dame stretavku.
inak teraz ked mam kramy take blbosti mi behaju v hlave, ze sa mi na tu opku ani nechce. nenavidim kramy a este viac tie depresivne stavy. aj vy ste to tak mali?

martinka54

della
este som nebola, ale 15.3. na mna mysli, ale este neviem o kolkej tam mam byt.
tak hovoris, ze ti uz netrnu? no super, ze ti je lepsie. ako bolo s tou p...?

pre vsetky
musim sa vam pozalovat. dnes mi volala doktorka, ze nejaka brzda rozbila ampulku, kde mi mali robit krvnu skupinu a zajtra musim ist opat som na nervy.uz budem ako taka fetacka. minule mi prepichla doktorka jednu zilu, zajtra moze druhu.ale nebudem jej nadavat, lebo mi to spravila vsetko zadara.

martinka54

serena
ide mi davat 405 vysoky profil alebo 435 extra vysoky profil anatomicke, rozhodne sa na stole. len moja ja to mam na dlho, lebo mi bude robit aj modelaciu a zmensovat dvorce

della

mihai

..no zbohom,ja mam tusím smolu....
..najskor trpnutie a potom tie strie...asi ma drbne...o 2 týždne idem na kontrolu...tak som zvedava, čo mi dr.Trška povie...obávam sa, že mi to zostane - neviem

..v tom lavom väčšom prsku mám aj väčšie tlaky...niekedy mam pocit, že mi cez bradavku chce "vyletiet" silikon :-)

Kočky, ktore mate opku cez dvorce...ako ste na tom so striami okolo bradaviek...zmizli - časom??

mihai

della caaaau, vitaj nam naspat :)

nemam ziadne strie ani ni som nemala, uplne hladka koža... nviem co to mozes mat :(

carol

della,
jj, bola som po tebe... tlaky uz nemavam asi tyzden dozadu. konecne spim na rovnom, nemam podlozene vankuse, ale vzdy na chrbte :/. na boku to stale nejde. tebe sa uz da? no a bradavky... ja ich mam az neprijmne citlive, neviem, co tooo. inak som oki, v podstate fungujem, ale nic neprehanam. v pondelok mam kontrolu.

della

carol

a ty sa máš ako??...myslím, že si bola na opke pár dní po mne, že jo??

....máš ráno este tlaky ked vstávaš??...ja veru ano...ale cez den je to vcelku v pohode...

Baby ani neviete ako mi pri sexe chýba citlivost bradaviek...kurňáá ešte to nie je ono...i ked už sa pekne stavaju ked mi je zima :-)..hahaha

ozaj zajtra idem zase do Žiliny..budem tu až v stredu večer...tak mi to chyba, že nekecám s vami tak ako predtým..

della

carol

a ty sa máš ako??...myslím, že si bola na opke pár dní po mne, že jo??

....máš ráno este tlaky ked vstávaš??...ja veru ano...ale cez den je to vcelku v pohode...

Baby ani neviete ako mi pri sexe chýba citlivost bradaviek...kurňáá ešte to nie je ono...i ked už sa pekne stavaju ked mi je zima :-)..hahaha

ozaj zajtra idem zase do Žiliny..budem tu až v stredu večer...tak mi to chyba, že nekecám s vami tak ako predtým..