Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

AHOJ DELLA

VELMI BY SOM BOLA RADA AK BY SI MI MOHLA NAPISAT AKO BOLO U DR.SISKU A AKO SI S NIM SPOKOJNA..???

JA IDEM ZAJTRA(STREDA) NA KONZULTACKU A POTOM AK BUDE SETKO OK BY SOM MALA IST NA OPKU..CHCEM IST CO NAJSKOR....VED UZ AJ TAK CAKAM CELY ZIVOT... :D

A AK BY SI MOHLA TAK MI NAPIS AJ MAIL NA:
lollanolitta@gmail.com

A AK MOZES TAK MI PROSIM POSLI AJ FOTKY PRED AJ PO...AK BUDES TAKA ZLATA...
LEBO JE INE POZERAT SA STALE NA TIE BABENY NA FOTKAX...CO ANI NEVIES U KOHO VLASTNE BOLI...A INE KED VIES ZE KONKRETNE TIRTO PRSIA ROBIL DOKTOR KTORY BUDE OPEROVAT TEBA... :)

TAK AK MOZES...TAK MI NAPIS COKOLVEK...COKOLVEK SI ZMYSLIS A NAPADNE TA... :)

DAKUJEEEM
LAILA :))

laila laila

AHOJ NIKA

DAKUJEM TI VELMI PEKNE ZA ODPOVED...!!!
MOHLA BY SI POPRIPADE DAT SVOJEJ KAMOSKE MOJ MAIL...???
lollanolitta@gmail.com
VELMI RADA BY SOM POKECALA ROVNO S NIEKYM KTO AJ NAKONIEC U NEHO N OPKE BOL...PRETOZE "BOHUZIAL" MAM DOVOD IST PRAVE KU NEMU...TAZE ASI TAM AJ POJDEM..TAK SOM SKOR POTREBOVALA UPOKOJENIE AKO TOTO :D

ALE V POHODE...ASPON B´VIEM AJ Z INEJ STRANY...
A TIEZ KED BUDES S KAMOSKOU A AK BY BOLA OCHOTNA MI NAPISAT MAIL TAK CI BY MI NEMOHLA POSLAT FOTKY AKO VYZERALA PRED A AKO PO :))

DAKUJEM TI VELMI VELMI PEKNE

KED BUDEM PRED OPKOU DAM VAM VEDIET(ZAJTRA IDEM NA KONZULTACIU)
A TIEZ POTOM BUDEM REFEROVAT PO OPKE!!!

TAK ETE RAZ DIKY

LAILA

zafirka

Baby caute. Konecne som sa aj ja odhodlala na opku :) V pondelok uz budem mat po tom. Mala som ist uz 15.2 ale bola som chora, takze idem teraz. Zajtra a vo stvrtok idem este na predoperacne vysetrenia, dufam ze vsetko dobre dopadne :) Operovat ma budu v Ruzinove, doktor Palenčár. Neboli ste niekto u neho? A budem mat anatomy pod zlazu, bo mam vraj trosku spicatejsie prsia, tak tam musi narezat zlazu, aby tam mal miesto, a ze ked uz bude robit so zlazou, tak mi to da tam. a velkost 315ml prave a lave 280ml, bo je tam asymetria. Dufam, ze vsetko dobre dopadne, drzte palce :) Inak poziadala som aj o priatelstvo na FB, tak dufam, ze ma niekto potvrdi :)

ihla

no super. tu skapal pes. Inokedy sa clovek nejde docitat a dnes nicoveho nic. Co je s vami? Mne sa na fb v praci neda chodit, skoda, takze len tu vas cekujem.

Dnes ma predsa daktora z nas opku, nie? zana? ci ako sa vola? Tak ako ti je? Zvladla si to????

barbora10

luccy

to je tazko povedat,lebo na niekom vyzeraju aj gulate prirodzene.ale prirodzeny slzickovy tvar maju anatomicke implantaty.a to ktore su lepsie je zle polozena otazka,pretoze ku kazdemu sa ine hodia.pre niekoho su vhodnejsie anatomicke a pre niekoho zase gulate.kazdemu sa nieco ine paci.na to su konzultacie,aby ti najlepsie poradil doktor ake su pre teba implantaty najvhodnejsie.

84nika

hm... Kendra je kocka, postavu aj prsia má fajn, som ich zvykla pozerávat na MTV
laila - ja som bola na konzultacke u dr. Sisku a aj Della bola tusím. No po piatich minutách som vedela ze sa mu nezverím do rúk.. Ale známa bola u neho, má ich v pohode, ale mala komplikácie po opke... Ked uz na tú kliniku, tak k Zacharovi, a inac kazdej dáva skoro rovnaké. Ale toto je iba moj názor. :)