Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

prcinkka

barbora
ja skapem a potom,ze prirodzena krasa je najkrajsia.ho.no! Zoru som aj ja videla,ta bola teda tiez jedna hruuuza a teraz vyzera dobre,aj na svoj vek...

barbora10

prcinka

toto je este nic,ale ked som videla v smotanke zoru czoborovu este pred vsetkymi plastikami,tak som skoro odpadla.to bol teda des.ta moze gratulovat svojmu plastickemu chirurgovi ako jej spravil nos.

prcinkka

no momentt! tam s tym nosom pred,to je ona????ved tam bola aka spatna,aj zuby mala nejake divne.To je sila,fakt sa da clovek takto vylepsit?sila!

serena500

barbora10

inak vyzera ako niekto uplne iny, aj ja chcem nos este len nemam tolko dovolenky uz... tak az tak buduci rok zas :) No to dúfam , tak hovoria o Trškovi že je šikovný aj na mňa zapôsobil dobre. tak pevne verím že výsledok bude stáť za to.

barbora10

ved červen operuje aj v pezinku,to by si mala kusok.ale ved neva aj trska je velmi sikovny.teraz ma cifrova 500 a pred 300.tu je fotka pred aj po.

pokec.azet.sk

pokec.azet.sk

serena500

tanda

no to mi je ľúto, ale úprimne... a všetko si si platila zas, že?
ale naštastie ti to dobre dopadlo, a kedy po operácii sa ti to objavilo, ako si to zistila?