Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

dorunka

ja som si tu prvu kupila uplne obycajnu nevystuzenu s kosticami,ale kostice ti nesmu tlacit na prsko,musi ti dobre sediet,nesmie ta proste nikde nic tlacit.a neboj po case prides na to,ake cislo a tvar ti najlepsie sedi.ja som tiez najprv obehala asi desat obchodov,kym mi nieco sadlo,ale teraz ked su uz prska maksie,tak mi sedi skoro kazda ktoru si vyberiem.ten treti tyzden od opky boli prska este take tvrde a neforemne,tazko ti vtedy nieco dobre sadne,ale teraz skoro 2 mesiace od operacie mi perfektne sedia podprsenky kazdeho typu.

Dorunka

Ahojtee,
mam otázučku na vás baby. Akú ste si kúpili prvú podprdu? Som už štvrtý týźdeň po OP a cez deň mám nosiť už normálnu. Len neviem či má byť úplne obyčajná, alebo s kosticami, alebo či može byť aj vystužená :/
Bola som v obchodoch a nič mi nesedelo:(

zuziacik26:
ja som bola na tom rovnako ako ty! Tiež malé dieťa a to bolo otázok a myšlienok v mojej hlave..strašne!
Ja som sa tak bala že som myslela že utečiem z operačneho stola :)
Ale neboj, nemáš sa čoho báť! Ak budeš mať dobré predoperačné tak s kludným svedomím si tam možeš lahnúť :)

Ja som si nemohla dovoliť nič nerobiť dva týždne a dat niekam dieťa. Takže ja som už na štvrtý deň musela ako tak fungovať a úplne v pohodke. Mne viac vyhovovalo keď som sa hýbala ako keď som ležala.

zuziacik26

baby ahojte, som tak povediac staronova..par krat som sem pisala, ze sa chystam na operaciu k Dr. Cervenovi 19teho Aprila. Nejak som na to posledne dva mesiace ani nemyslela, ale uz sa to blizi a zacinam byt nervozna...hladam spriaznene duse. Zacinam si klast tolko otazok..ani nie o buducich prskach (proste nech budu vyzerat akokolvek bude to lepsie ako teraz) ako o kadejakych katasrofickych komplikaciach...asi som blba. Viete baby mam rocne dietatko, a velmi by mi pomohlo, keby ze ste mi niektora povedali, ci budem schopna po nejakch dvoch tyzdnoch sa uz o dcerku normalne sama postarat. Aj ju okupat a kus preniest ked bude treba. Ma 9kilo. Stale by na mne visela a stiskala ma. Neviem ci ju idem zacat drsne odnaucat sa mojkat, ale na to nemam guraz. Zacinam sa bat ako to zvladnem. Ale hlavne nech sa prebudim z narkozy..kokos, mna take veci napadaju...Inac mate nadherne prska..vsetky, kukala som si s odstupom casu galerku vas co ste tu take skalne a ani sa mi nechce verit ze aj ja budem cochvila prsatica..juchuuu

livuska

laila pred 70a mensie jednotky,po 70c,mam okruhle inplan.zn.nagor,360ml,platila som dokopy 2200eur + 20eur konzultacia,spod pazusia.

laila laila

AHOJ BARBORA A LIVUSKA

MOZEM SA OPYTAT KOLKO PRESNE STE PLATILI..???
AKE STE MALI PRSIA PRED A KE MATE PO..???

DALEJ...AKE VAM DAL IMPLANTATY..???

AKO VAM TO ROBIL..???SPOD PAZUSIA ALBEO SPOD PRSA..??

DAKUJEM LAILA :))

die4you

ahojte baby. som tu nova :-D. rozmyslam na opkou aj ja. viete mi poradit nejakeho dobreho lekara, na ktoreho je fakt spolah? diiiik za help.