Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

serena500

barbora10
aj som chcela, len to mám z BA ďaleko, aj keď viem že baby chodia, ale pre mňa by to bolo zložité, lebo pracujem aj študujem tak mi to vôbec nevychádzalo a už ich chcem mať teraz.... no mne sa páčia aj tie čo má teraz, ak to nie je retuš :) ale asi nie

tanda

serena 500

mne krvacala jazva, tak sa bali aby tam nebola infekcia a chceli mi ho vybrat.. no nakoniec ma len otvorili a precistili, nakolko tam ziadna infekcia nebola, tak implantat vyberat nemuseli.. no aj tak to nie je nic prijemne ist znova do narkozy a pod skalpel..

barbora10

serena

a preco si nesla k červenovi,ked sa ti pacia prsia evy cifrovej?no aj mne sa jej prsia pacia,ale aj tie mensie mala super.teba sa pacia tie co ma teraz?

serena500

barbora10

Ja som chcela aj viac, len že sa mi tam nezmestí.... mne sa hrozne páčia prsia Evy Cifrovej, len také veľké na moju výšku by nevyzerali dobre...
jedine este ma desí fakt, aby som nebola chorá, lebo stále mam trosku nadchu,stalo sa niekomu že jej museli vybrať imploše kvôli infekcii? Tým ma vydesil Trška, stále na to myslím...

barbora10

serena

ono foto trosku skresluje,vyzeraju trosku vacsie,ale aj tak su dost velke aj na zivo.ale tak som si to predstavovala,lebo mne sa tiez pacia vacsie prsia a na mna je 350ml akurat.mam take mensie trojocky.