Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

barbora
asi mas pravdu s tym strachom, lebo vzdy ked som isla na konzultaciu, tak som mala stres, ale ked som uz bola pri doktorovi vsetko zo mna odpadlo, lebo je skvely a citim sa v jeho spolocnosti prijemne. preto som rada, ze som si ho vybrala a mam v nom plnu doveru.

barbora10

martinka,serena

aj ja som bola mesiac pred operaciou stale nervozna a cim to bolo blizsie,tym som bola viac nervozna,ale v den operacie zo mna vsetko opadlo a vobec som nepocitovala strach.a na klinike som uz ani nemala cas sa strachovat,tak to islo rychlo.ked su okolo vas mile sestricky a zlaty doktor,uplne to inak vnimate.uvidite,ze aj vo vasom pripade to bude podobne.drzim vam palceky.

serena500

martinka54

ale neboj sa nejak sa podporíme, ja sa začínam báť strašne, už to ide na mňa.... tak to máš riadne veľa, mne dal max. 365 ml ale ja by som pristala aj na viac :) keby sa to dalo. inak aj ja budem dva dni na klinike kvôli tým drénom.

mihai

prve ma napadlo ze-jasneee, kiarusenka bola unho :DDDD

baby, aj dnes ma tie prsia tak bolia. prvykrat fakt citim ze v nich daco mam. by som si tie implose tusim vytrhla najradsej jak je to hnusne. zenske hormony su sillllnaaa vec. sa citim nenormalne.

martinka

ano, chapem. bez antibaby je to veru peklo velakrat...a este ked clovek si na nu zvykne a potom vysadi, ouuu :(

laila laila

AHOJ

JE TU NIEKTO KTO BOL NA ZVACSENI PRS U DR.ŠIŠKU..???
AK ANO PROSIM VAS VELMI PEKNE HOLKY KONTAKTUJTE MA...!!!
IDEM KU NEMU AL CHCEM MAT AJ INE RECENZIE...NIELEN TO CO MI POVIE ON SA...

DAKUJEM VAM VELMI VELMI PEKNE :))
LAILA

martinka54

susana
ano chcem, lebo ich mam trochu rozliate. ked mi meral priemer vyslo mu to na 6cm a hovoril, ze to spravime na 4,5

susana019

martinka 54 a co som slepa ze som ta tam nenasla?
No ja som uz chcela ist min. rok na jesen len som nemohla kvoli zdr. stavu mojho synba a teraz by som chcela ist na jesen a k Trskovi