Ahojte,
Dorunka, potesila si ma, ze niesom sama co sa boji opky nie kvoli vysledku, ale kvoli hlavne zodpovednosti za dieta. Dufam, ze sa o malu dokazem postarat rychlo relativne sama ako ty. Ty si mala ake stare dietatko. Moja bude mat 17mesiacov ked pojdem na opku. Manzel si zoberie volno a slubila sa mi aj mama ze mi bude pomahat teda ona prvy tyzden a manzel ten druhy. Ale asi tomu nutnemu dvihaniu sa pri kupani a posadeni do detskej stolicky u nej urcite nevyhnem po par najhorsich dnoch a neverim ze ma aspom raz nekopne do prsiek..s tym ratam ako s hotovou vecou :-/. No budem musiet zatat zuby a dako to tych 6 tyzdnov vydrzat.
Boze ja viem ze posledny vecer pred opkou ked budem malu uspavat, tak asi budem tiez mat pocit ze ujdem zo stola operacnehoa poplacem si poriadne. Urcite si budem predstavovat, ze ak sa nepreberiem z narkozy, co by robila moja mala bez mamicky a ze som krava ze pokusam osud...jaaaj..kebyze nemam dieta tak viem ze by ma nic take ani nenapadlo. Ale vcera som sa na omlazeni.cz preklikala nahodou cistou na diskusiu a islo o to, ze jedna z bab co si pisala s nimi asi pred rokom zomrela tesne po operacii. Ze sa neprebrala a bola to mamicka dvoch deti. Tak mi prislo strasne luto a dostala som strach. Viem ze je to jeden pripad za 5 rokov mozno, ale predsa..ten respekt a strach je tu a urcite aj ona mala porobene predoperacne a vysadila HAK, to je dnes standart. Ale v takychto pripadoch je to asi uz vyssia moc, ak mas zomriet tak si ta to najde, ci uz v aute v lietadle alebo takto. Len mi tie myslienky viria hlavou proste. Viem ze aj na SVK je taky pripad ..bolo to pred par rokmi v telke ze zorelo nejake mlade dievca pri opke. Aj v reflexe to bolo tusim, ale uz davno.
Ok neriesim, vyrozpravala som sa...uz nech je april a ja sa tesim z prsiek.