Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuziacik26

Ahojte,
Dorunka, potesila si ma, ze niesom sama co sa boji opky nie kvoli vysledku, ale kvoli hlavne zodpovednosti za dieta. Dufam, ze sa o malu dokazem postarat rychlo relativne sama ako ty. Ty si mala ake stare dietatko. Moja bude mat 17mesiacov ked pojdem na opku. Manzel si zoberie volno a slubila sa mi aj mama ze mi bude pomahat teda ona prvy tyzden a manzel ten druhy. Ale asi tomu nutnemu dvihaniu sa pri kupani a posadeni do detskej stolicky u nej urcite nevyhnem po par najhorsich dnoch a neverim ze ma aspom raz nekopne do prsiek..s tym ratam ako s hotovou vecou :-/. No budem musiet zatat zuby a dako to tych 6 tyzdnov vydrzat.
Boze ja viem ze posledny vecer pred opkou ked budem malu uspavat, tak asi budem tiez mat pocit ze ujdem zo stola operacnehoa poplacem si poriadne. Urcite si budem predstavovat, ze ak sa nepreberiem z narkozy, co by robila moja mala bez mamicky a ze som krava ze pokusam osud...jaaaj..kebyze nemam dieta tak viem ze by ma nic take ani nenapadlo. Ale vcera som sa na omlazeni.cz preklikala nahodou cistou na diskusiu a islo o to, ze jedna z bab co si pisala s nimi asi pred rokom zomrela tesne po operacii. Ze sa neprebrala a bola to mamicka dvoch deti. Tak mi prislo strasne luto a dostala som strach. Viem ze je to jeden pripad za 5 rokov mozno, ale predsa..ten respekt a strach je tu a urcite aj ona mala porobene predoperacne a vysadila HAK, to je dnes standart. Ale v takychto pripadoch je to asi uz vyssia moc, ak mas zomriet tak si ta to najde, ci uz v aute v lietadle alebo takto. Len mi tie myslienky viria hlavou proste. Viem ze aj na SVK je taky pripad ..bolo to pred par rokmi v telke ze zorelo nejake mlade dievca pri opke. Aj v reflexe to bolo tusim, ale uz davno.
Ok neriesim, vyrozpravala som sa...uz nech je april a ja sa tesim z prsiek.

mihai

baby, hlavy hore !!! aj vybavovacky aj zhony aj nejaka ta nezhoda s partnerom stoja za to :) ok ? vydrzat, bude to dobre. vsetko to pominie a ostane vam len super vysledok.

laloa556

bodynka - no čoskoro.. ani by som nepovedala :( mám také nervy z svojho chlapa, že asi budem mať za chvíľu žalúdočné vredy.. už sa o tom s ním ani nebavím, lebo jeho to nezaujíma.. a práveže by malo, kedže je môj partner.. ale šak to je o inom.. len viem, že raz si splním svoj sen a budem šťastná :) zatiaľ ma tešíte vy a aspoň sa naďalej dozvedám info ;) a držím vám palce!!

bodynka

no mihalicka nezavidim.. Ked si predstavim ze mna toto bude cakat vsetko vybavit az v dvoch mestach vzdialenych odomna min 50 km a to nemam auto a ledva mam volno .. Az mi je zle.

mihalicka

Ahojte. Veď aj ja stále čakááám ešte. A dnes som chcela volať dr a objednať sa na krv atď...a on má dovolenku. Som zvedavá čo teraz urobím, lebo ja môžem veci vybavovať iba v piatky, keď mám varovanie pre krpca... A piatok 12 - teho už bude asi dosť neskoro.

bodynka

ihla no je to nejaky cas ale cas ide rychlo. Ty budes mat skor po. Ja ked pocitam ze vsetko vybavim bude aj polka maja:(

bodynka

ahoj laola... Aj tebe drzim palce aby si to mala coskoro aj ty.
Baby, tak zana uz to vcera mala. Haluz, som na nu velmi zvedava.

laloa556

ahojte kočky,
no dlho som nepísala, ale stále vás čítam.. kedže nejdem ešte na OP, tak ani nič nemôžem :-/

ale die4you.. ja by som tiež šla určite k dr. červenovi! bez rozmyslu ;)

baby, držte sa ;-)

barbora10

bodynka

ahoj.no tie podprsenky su super a ta zelena sa mi velmi paci.

laila laila

mna vysla operacia 2120eur aj s predoperacnymi.prihlas sa do nasej galerky,tam su fotky nasich prs aj pred operaciou aj po nej.je to lepsie si to pozriet na fotkach.mam gulate eurosilikony velkost 350ml.pred 75/A a teraz 75/C a rez pazuchou.