Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

natal

ahojte baby,uz dlho vas citam,chcem sa podelit ktora ide 15.3 k cervenovy?nervicky pracuju...ako ja?mam svoje 2,a idem na 400ml,cize dobre 4 chcem,mam 27r,dety nemam..strasne rada by som chcela vydiet vase fotky,len neviem ako ..som taky antitalent vtom

bodynka

no rozhodnuta uplne niesom ze ake si dam, momentalne este stale vedu gulate . Uvidime. Este foto nemam , ja to mam tazke , priatel este nedovoli:D . A ty ked chces a mozes ved daj foto. Kludne diskutuj s nami aj ked pojdes az o tri roky.
Zuziacik no su aj chlapy co maju radi malicke prsia. Mozno oni patria k nim. Nastastie ja aj priatel tie peniaze nevnimame ako "vyhodene" prachy pretoze je to min na 15 rokov a je to investicia do seba. A stale ju vidiet bude, kdezto taka dovolenka alebo u nas svatba by vysla drahsie a bolo by to na den a ostanu len spomienky. Dovolenka len na tyzden a zas len spomienky. Prsia snad na cely zivot a kazdy krat ked sa oblecies to bude dar, kazdy sex bude podla mna vasnivejsi.. atd.. Jooj uz nech ich mam

ihla

zuziacik26

no to akoby som citala seba. Presne to iste. Zbytocne vyhodene prachy, ze som sebec, ze sme mohli ist spolu na dovolenku a takto pojde on sam. .. bla bla bla. Je to hrozne pocuvat.
Ked mu ukazujem fotky pred a po, tak len same dristy vypusti z tej huby, ze ake je to otrasne a ze sa doj...bem takto cela, ze sa mu vobec moje prsia nebudu pacit - to vie uz dopredu a ze to zle dopadne,ze budem mat komplikacie - ZE TOMU VERI - preste tak sa minule vyjadril. Ale minule ked videl foto po mihai, tak sa spytal, ze "ale toto su pred opkou, ze?" - tym nenarazal na velkost mihai, aby si sa nebala, velkost sa mu pacila a aj tvar, nepovedal, ze su pekne, ale videla som to na nom, ze sa mu pacia. radsej cusal, ako by mal pochvalit. a potom sa opytal, ze ci ja budem mat vacsie, tak som len povedala, ze ona ma 320 a ja budem mat 325... tak cusal :D

barbora10

zuziacik

aj ja mam male dieta,sice starsie ako ty,ale urcite by si nemala malu dvihat aspon najblizsich 6 tyzdnov.ak ti ma kto pomoct,nech pomaha ako sa da a ty pokial mozes dvihaniu malej sa vyhni.teda aspon nosenie na rukach by asi dalo prsnym svalom zabrat a to nie je po tak kratkej dobe po operacii vhodne.

zuziacik26

Bodynka, sanzim sa nemysliet, ale potrebovala som to dostat zo seba, lebo s mazelom kebyze to zacnem riesit, tak mi nedovoli ist na tu opku. On si rizika dako neuvedomuje a ja sa tvarim ze ani niesu pre pokoj v rodine. Inak s tymi chlapmi je to veru tazke. Ten moj mi ako navela navela, povedal ze dobre na moju ziadost ze chcem prska. Proste ale ja nema ani nulky, to su minus jednotkly..nic lem bradavka vyzuzlana po kojeni..je to strasne. Takze objektivne on aj chape ze chcem mat prsia, ale samozrejme vravi ze naco, ved som pekna, tak co uz aj prsia chcem, ze som sebec, ze su to strasne prachy, ze sme za to mohli mat dvolenku a tak..proste on ma pocit ze su to doslova zbytocne vyhodene prachy...a ze on nepotrebuje aby som mala prsia...a dokola to iste a ked aj smirujem ci sa aspon trochu netesi ze bude mat prsatu zenu tak sa dockam vzdy negativnej reakcie a tak sa nepytam, a najblizsie len poviem ze vyberam z uctu 2000 ze uz vie na co :-))))), ale stavim sa ked uz prsia budu tak ich neda za nic(DUUUFAM)

laloa556

bodynka jemu som ukazovala fúúúúúru krásny pŕs, aj sa mu páčili práveže.. ale keď sa jedná o mňa tak už nesúhlasí a nepovie ani prečo, len že to nepotrebujem a že on nemieni potom čakať 3 roky na to kým budeme mať bábätko náhodou, no nechápem sama.. no ale ty si si už vybrala ku komu ideš a aké sa ti páčia? lebo si bola nerozhodná, ako som si tu prečítala :) mne sa páčia ako u koho aké :) niektoré sú pekné anatómy, u iných guľaté (na nich sa mi páčia, že sa môžu dať pod pazuchu).

bodynka

laola hej, to neni coskoro chapem:( A velmi ma mrzi stavanie sa voci tomu niektorych partnerov.. Ten moj sa nebranil ale ani nic nevravel. Az kym som mu nepoukazovala nejake tie super vysledne fotky potom uz mu to v hlave vrtalo a teraz uz dokonca viem ze sa mu pacia velke kozy. Tak keby mi to nevyslo uff.. ani nemyslim.