ihla
aj tak si z toho beriem to, ze ich mam male, ked si myslel ze je to foto pred :/
co dodat :(
no a k tym chlapom a nazorom proti. som bola pred par dnami s byvalym, co sme sa naposled videli pred 2 rokmi. a on hladi na mna, ze ano, vyzera to pekne ale je to umele, som ti vravel ze prirodzene je pekne aj ked je male. ja ze-ale ja som nemala nic moc. a on ze mala si pekne a blablabla. a sranda bola, ze ked sme sli na vec, som sa normalne nezdrzala a smiala ze no, je to take hrozne ? trpis ? je to takle zle ? :))) sa smial. ale to preto som zacala lebo sa tej oblasti peknych par minut uz vyhybal :)))) akoze rozhodne sa tym prskam nebranil, aj sa vyhrala tak, ale napokon aj tak povedal ze on je moc citlivy a on tu umelost moc vnima, ze to mas jak ked drzis loptu :)))) tak som ho akoze isla zbit, a takto sa to tahalo, take reakcie ze vyzeraju pekne ale nemala som to robit. no paaaani. prva taka reakcia v mojom zivote :))) aj ked neverim, ze keby ma pred sebou mna pred a mna po, tak chyti do narucia tu pred :p ze lopta, no tuuudle nuuudle :p
tolko moja story :)
a inak, tiemoje umeliny ma stale bolia. uz mi to vadi. ak to neprejde, zacnem si mysliet ze to nie je menzesom, a to este len zacnem vyrabat scenare ze co sa deje :/