Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carol

mihai,
aj som myslela na teba ze co, ci prestalo... a bolia ta non stop? pri cinnosti alebo? ale zase pisala si ze menzes mas...

mihai

a estw som zabudla, ze pocas celeho obeda hladel na tie prsia a kedze sa pozname, kludne mohol a nemusel sa tvarit ze sa nediva, pekne dlho, sustredene :) a v posteli detto, rozpraval kolkokrat k nim :D podla mna aj tak radsej beru umele ako plochu hrud ci kamene v ponozke :p len to nepriznaju.

mihai

ihla

aj tak si z toho beriem to, ze ich mam male, ked si myslel ze je to foto pred :/
co dodat :(

no a k tym chlapom a nazorom proti. som bola pred par dnami s byvalym, co sme sa naposled videli pred 2 rokmi. a on hladi na mna, ze ano, vyzera to pekne ale je to umele, som ti vravel ze prirodzene je pekne aj ked je male. ja ze-ale ja som nemala nic moc. a on ze mala si pekne a blablabla. a sranda bola, ze ked sme sli na vec, som sa normalne nezdrzala a smiala ze no, je to take hrozne ? trpis ? je to takle zle ? :))) sa smial. ale to preto som zacala lebo sa tej oblasti peknych par minut uz vyhybal :)))) akoze rozhodne sa tym prskam nebranil, aj sa vyhrala tak, ale napokon aj tak povedal ze on je moc citlivy a on tu umelost moc vnima, ze to mas jak ked drzis loptu :)))) tak som ho akoze isla zbit, a takto sa to tahalo, take reakcie ze vyzeraju pekne ale nemala som to robit. no paaaani. prva taka reakcia v mojom zivote :))) aj ked neverim, ze keby ma pred sebou mna pred a mna po, tak chyti do narucia tu pred :p ze lopta, no tuuudle nuuudle :p

tolko moja story :)

a inak, tiemoje umeliny ma stale bolia. uz mi to vadi. ak to neprejde, zacnem si mysliet ze to nie je menzesom, a to este len zacnem vyrabat scenare ze co sa deje :/

carol

zana,
skveleeeeeee!!! oddychuj a potom hlas ;)

zuziacik,
tiez mam dcerku a malovala som obdobne scenare ako ty. myslim, ze je to prirodzene... to je ta zodpovednost. co sa tyka starostlivosti o malu po OP, dva tyzdne som mala pomoc, ale uz aj ten druhy sa mi dalo co to spravit, no a treti tyzden som v pohode fungovala s malymi obmedzeniami. nezdvihat tazke, malu som dodnes este nezdvihla, len moja ma uz 3 rocky prec, akosi to pochopila, ze maminka nemoze, tak mi velmi pomaha tym, ze na stolicku, do auta, postel, no proste vsade vide sama. som takmer mesiac od OP a najvacsie problemy mi robia tazke dvere otvorit. vo firme kde ucim ich maju neskutucne, ako pancierove... soferovala som asi na 15 den, ale dr dovolil aj skor.

zana7

ahojte baby, tak uz som po, citim sa ako by mi kamion pristal na hrudi, ale da sa. ked sa dam dokopoy napisem :-)))

barbora10

natal

a ak chces vidiet nase fotky,treba poslat na mail e.uhrinova@gmail.com foto tvojich prs a livka ti odosle link na galerku aj s prihlasovacim menom a heslom.