Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

annie
to su take hadicky na boku prsa az pomaly v pazi a na konci mas take konvicky aspon ja som to tak nazvala a tam ti vyteka bordel, prebytocna krv. niektori lekari to nedavaju, ale moj doktor to dava a mne teda aj musel, lebo moja opka bola velmi dlha. mne robil aj modelaciu okolo dvorcov.

bodynka

Baby ahojte
Ihla myslim aj ja na teba. Velmi sa tesim ze uz to budes konecne mat a som zvedava na vysledok. Budem drzat palce nech ta to co najmenej boli.

annie626

martinka54
ahoj. Mohla by si prosím napísať čo sú vlastne tie dreny? mám nejakú predstavu, ale chcem si byť istá že sa nemýlim :-)
To sa dáva stále? ako dlho to nechávajú ostatní lekári?

martinka54

mondan
uz som tu len som mala navstevu. mna v piatok prijali a v nedelu som isla domov. trska nechava dreny dva dni a nechcelo sa mi ist domov na druhy den aj s nimi, radsej som si priplatila dalsiu noc a bola som pod dohladom. ja som mala aj komplikacie, pravy prsnik mi dost krvacal,ale to som si asi sposobila aj sama, lebo som sa moc hybala. spokojna som zatial uvidim ako sa to vsetko usadi. doktor je jeden fantasticky clovek a ja som bola spokojna aj so sestrickami.boliet to ani tak nebolelo, ked som mala od bolesti infuzky, len tie dreny ma trochu rezali vo vnutri prsnika, ale ked mi ich vybral tak sa mi velmi polavilo.

mihalicka

Ihla,
super, že si pokojná. Aj ja som deň pred bola - ako pred popravou. Hahaha. Ale nie. :D

Mondan,
často mi pletú, to nevadí. Držím palce.

Annie626,
no posledne myslím čo baby písali, tak teraz dáva dr. Červeň termíny na jún, možno už júl. Možno ak by niekto vypadol. Musíš sa opýtať.

annie626

Mondan
ale aspoň už máš po pôrodoch... ja ešte ani to a aj ked som čítala, že to nemá žiadny vplyv na kojenie, bojím sa ako budú vyzerať implantáty po deťoch.... či sa prsia nevyťahujú, alebo neviem, či nemám radšej počkať. Aj ked tak skoro deti ešte nechcem :-)