Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mondan

ano, zajtra rano ma to caka :) dakujem pekne. zajtra budem volat mihalicke, ta vas tu bude informovat ako som dopadla :)

mondan

ihla
čítam, že ty to máš za pár... Ako ti závidím..Aspoň tento stres pred budeš mať už za sebou.. Tak ti držím prsty a ozvi sa čo a ako.

mondan

martinka54 ešte dosť dôležitá otázočka si spokojná s výsledkom? a čo tá bolesť vieš to k niečomu prirovnať? a prečo si tam bola tri dni? Veď čo tu čitam tak sú tam len 24 hodím..

mondan

martinka 54 Dakujem trochu si ma ukľudnila, strašne som sa bála že to bude oveľa viac bolieť keď fajčím...A aké si si dala spraviť?

martinka54

mondan
ja som bola unho na opke.tiez silno fajcim. ja som len vecer naposledy fajcila, rano som mala opku a prvu som si dala az na treti den rano. lebo prvy den som vacsinou lezala, druhy den som sa motkala, ale len malo a treti den ako som mala ist domov, som povedala sestricke, ze nech ma oblecie a isla som fajcit von aj s drenami. tie dva dni som si na cigaretu ani nepomyslela, lebo som bola taka nijaka, ale ti poviem, ze na ten treti den ma uz porazalo