Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

IHLA :D
JA TO ISTE...ALE KEBY LEN 5...!!!
JA MA CELY FACE A ESTE AJ NA KRKU...A NA CHRBTE HORE A NA DEKOLTE CO JE NAJHORSIE... ://
A UUPLNE NAJHORSIE JE ZE TAM MUSIME PRIST ODLAKOVANE NENAMALOVANE A TAK :DD
A INAK TO AUTO BY DUFAM BOLO...DNES SOM SA HO PYTALA A POVEDAL ZE MU MAM OZNAMIT NA KEDY BY SOM TO ZHRUBA POTREBOVALA :))
LEN SOFER PRE MNA PRIDE DO MALACIEK A NEVIEM ODKIAL SI MOJE... ://
A NEVIEM AKO BY BOL OCHOTNY IST NIEKAM ESTE PRE NIEKOHO DALSIEHO VIES...INAK BY NEBOL PROBLEM...LEN ASI BY BOLO TREBALO SA POTOM ASPON DO TYCH MALACIEK DOSTAT...SPAT UZ BY TA SNAD HODIL AJ ROVNO KU TEBE :))
A NA FB SOM POD MENOM: lolita nabokov (tav tej bielej koseli)..teba neviem najst :(

ihla

caute :-)
Prisla som vas este pozriet.

laila
Dobry napad s tymi stehmi. Mohli by sme sa skontaktovat na fb? Si tam? Mas uz dakoho odtialto v priateloch? Ja mam inicialy J.I.
bolo by fajn to auto od tvojho tatka :-) ja svoje tiez nemam.

Som nasrata. 5 vyrazok sa mi spravilo. Dodnes pekny fejsik bez vyrazky a teraz 5? Co im sibe? To co ma znamenat? Sa tam budem hanbit za seba sakra :(:(:(

laila laila

BABULKY

KTORA Z VAS TO PISALA ZE MA TAKE VYSTUPENE KOSTI NA HRUDI...ALEBO KLUCNU KOST..???BO JA SOM CELA TAKA KOSTNATA HORE ZE SA BOJIM ABY SOM TYCH 350 VYSOKY NAKONIEC NEMALA AKO TIE LOPTICKY A ESTE SA BOJIM ZE O TO HORSIE BY BOLO AK BY NAVYSE BOLI DALEKO OD SEBA... :/

DUFAM ZE TO OK DOPADNE.... :/ :( :(

laila laila

LOLO :))
DAKUJEEEEEEEM!!!!!!!!
WEEELMI SA TESIM...!!!STRASNE SA UZ NEVIEM DOCKAT...UZ BY TIE DNI MOHLI BEZAT RYCHLEJSIE.. :))
VCERA SOM UZ ZAPLATILA IMPLOSE A UZ LEN ODRATAVAM DNI...A NOCI... :))

laloa556

ahojte kočky,
tak po dlhom čase vás chcem aspoň pozdraviť, i keď vás stále čítam, ale kedže ešte nemám čo dodať k téme, aj tak som stále s vami a držím vám palčeky ;) taaaak by som aj ja chcela nové prská, ale tak skoro to nebude, ako vidím :(

tak sa držte baby,

ihla a laila - držím palčeky, nech sa zotavíte čo najkôr ;)