Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

Ahojte, viete mi poradiť či keď som silná fajčiarka či to bude viac a dlhšie bolieť, má fajčenie na to vplyv? 23.4. idem k dr.Trškovi na konzultáciu, bola už niektorá z vás u neho?

ihla

lolo

do 1.5. mas kopu casu :)
Ja som volako zahadne kludna.Sila.Ja - taky bojko. Priatel sa mi stale smeje, ze som zo vsetkeho posrata :D a teraz taky klud.

martinka54

lolo
ja som den pred opkou musela odlozit auto, lebo som bola taka nesustredena, ze som skoro jednu tetu na prechode zrazila. to by si neverila ako sa mi pekne prihovorila.

lolo77

ihla ja byt v tvojej kozi teraz tak lozim po stenach.. ja neviem co budem robit den pred op.. asi skakat na hlave.. ja si este stale hovorim ze je to daleko.. :-D

ihla

bratislava

neboj neboj, papam :-)
No uz ma aj nervozita trochu chyta. Jooooooooj. Este ze som v praci, ze na to stale nemyslim.

bratislava

ihla
dnes posledny den bez prs!! budem na teba zajtra veeeeelmi mysliet, drz sa!!!
dnes este poriadne vela jedz, ked si taky hlados...;-)