Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Ihla,
moc som sa nesmiala, lebo som to videla už veľakrát. Ale ďaľší večer - už u svokry som pozerala večer v TV Partičku - tak to bolo iné sado maso. :D

Bodynka,
veď skús zavolať, máš to rýchlejšie ako čakať na mail.
A kniha je dobrá voľba. ;-)

bodynka

No baby esteze rada citam knihy. Tie to istia. Prave som napisala Marsalovi ci by ma neprijal zajtra n konzultaciu , ale zatim neodpisuje :( Opadol mi totiz termin v Ba koli sanke .

ihla

mihalicka

a nerehotala si sa na dobe ladovej? Ja ked som to videla, tak som sa furt chychunala :)

No v novamede asi tv nemaju sakra. Co si tam vezmem? A nic, mam net v mobile keby daco (len na forum sa mi neda dostat) a budem volat a volat.

martinka54

ihla
ja som lezala, potom dosli pre mna setsricky, ze nech sa prejdem. prvykrat som nepresla ani po wc lebo ma motalo, druhykrat som uz presla. moja trasa v ten den bola iba wc a postel, vzdy som volala sestricku, ze nech ide so mnou. dost som telefonovala a aj som citala casopisy, ale vsetko ma bavilo len na chvilu.

mihalicka

Ihla,
nemám, to len v ten deň som mala.
Ja som po operácii keď som sa vyspala aj z narkózy už - okolo 17.00 volala a volala a volala a myslela som na jedlo. A potom prišli sestričky a pustili mi TV. Len museli jemne premiestňovať kvôli tomu nábytok, lebo tú izbu, v ktorej som ja ležala v ten deň prerobili a TV dali úplne mimo zástrčky, tak to zasa prehadzovali. A potom som si pozrela správy a dobu ľadovú. :D A keby som neprečítala všetky časopisy pred operáciou ešte tak by som čítala po nej tiež.

mihalicka

Martinka54,
jasné, ja netvrdím, že to dávajú pre zábavu alebo že by to bolo zbytočné. Len som bola rada, že som to nemala. ;-)

martinka54

mondan
ked pojdes k nemu na konzultacku, tak zober ten termin co ti ponukaju a hned mu povedz, ze ak by sa nieco uvolnilo, nech ti zavola, ze nastupis skor. mozno sa ti podari. mna tiez posunul o tri dni skor.

martinka54

mihalicka
to mas pravdu, ze on nedava. na jednej stranke to nie je az take neprijemne ako som to mala ja, ale zase si zober, ze mne pravy prsnik zacal krvacat a od vecera asi od 11-tej do rana mi natieklo 260ml a doktor povedal, ze je to velmi vela. keby som ich nemala, hned by som isla na stol. este, ze sa to zastavilo. ked myslim na to, ze by som ich nemala a v prsniku by som mala tolko krvi, to by asi nebolo dobre.

ihla

bodynka,

dakujem :-) Je mile ze ste take mile :D
Uz nech to mam a nech uz som na druhom brehu kurnik, lebo ma porazi. Ked sa ma kazdy pyta ako sa citim, ci sa bojim, tak len strach nehanaju joj.