Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

IHLA :))
HEJ JA SOM SA PYTALA CI SI BERIES TIE FOTKY :))
JA SI ICH BERIEM ALE LEN NA USB :))
A JASNE ZE AJ JA UZ SA TESIM :D VED UZ LEN TRI KRAT SA VYSPINKAAAM!!!

A ESTE NIECO SOM SA CHCELA OPYTAT IHLA
KED POJDES NA VYBERANIE STEHOU A NA KONTROLU, NESLI BY SME SPOLU..???BO ON MI CERVEN VRAVEL ZE PO TOM AKO MA TERAZ ZAJTRA TEBA, V SOBOTU MNA...TAK UZ BUDE CELY MESIAC SKORO LEN V BB, TAKZE NA KONTROLU A NA STEHY VRAJ BUDE TREBA IST TAM :(
TAK SOM LEN CHCELA VEDIET CI BY SA TI NECHCELO IT SOMNOU :)
BOLA BY HALUZ SI MYSLIM...A MOZNO BUDEM MAT AJ AUTO SO SOFEROM OD TATKA Z PRACE...BO JA INAK AUTO NEMAM...A AK MAS MOZNOST TY, TAK BY SOM SA ZASA JA PRIDALA KU TEBE :))
ASPON SI KUKNEME A POROVNAME :DD

JO A IHLA...DRZIM PALECKY!!!!!!!!!!!!!!!
A POSIELAM PUSINU...SI ZASLUZIS!!!!
:)))

ihla

heh, to je haluz. V praci mi praju nech to dobre dopadne - dobre to padne. Vsetci to tu uz vedia kurnik - to nie som moc nadsena ale na druhej strane je to aj dobre, ked mi takto popraju :D No papa baby, uz tu asi budem az po, tak mi drzte palce :)

zara9

Bodynka,
ty si z TT ked k Marshalovi?

Ja tiez rada citam knihy,potom si musim nejake nakupit,aby som mala co robit:))