Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

ja sa už nemôžem dočkať aspoň tej konzultácie. Neviem či mi to vôbec urobí..Mám nejaké problémi s prsiami- som po operácii asi 10 rokov na cystu a po druhom pôrode mám vždy v zime bolesti prsníkov, ževraj to je zápal mliečnych žliaz. Mávam to len v zime a tento rok už len na jednom prsníku ale aj tak mám obavy či mi to dr. schváli..Ak nie tak ma porazí, lebo už teraz sa nemôžem dočkať kedy budem mať nové úžasné a hlavne pevné prsia.

annie626

ihla - ty ideš zajtra??? držím palce!!!! strašne strašne veľmi!!!! :-)

Mondan - takže tiež nová? už si bola na konzultácii?

annie626

Jasné že chcem ísč k Červeňovi :-) Novamed poznám, mamine robili nos a podaril sa... Lenže na leto nemôžem, september si nemôžem dovoliť kvôli práci... Po akej dobe sa dá ako tak fungovať po operácii?
Teraz mám také menšie dvojky... tvar a pevnosť super, ale chcem vääääčšie!!!! lebo len s push-upkou to vyzerá ako tak :-D

ihla

annie

zalezi od toho, k akemu doktorovi pojdes. Napr. u dr. cervena sa caka od konzultacie 3 mesiace na operaciu. Inde to zvykne ist rychlejsie. Zalezi od doktora.
Ku komu by si chcela ist a ake prska by si si chcela dat spravit? Ake mas teraz?

mondan

ihla
že ideš hneď ráno to máš super. Som zvedavá čo napíše mihalnicka.

A nejde niekto na konzultáciu k dr. Trškovi 23.4. 15:45 hod? Seetrička mi povedala že majú voľný deň na opku 21.5., takže by som to brala okamžite. Škoda len že to nemôže isť skôr.

annie626

Ahojte! Už dlhšie vás tu čítam a rozhodujem sa či sa k vám pridám... A tento týždeň som sa rozhodla, že aj ja chcem pekné prsia... Môžete mi prosím napísať ako dlho trvá kým dostanem termín od konzultácie? Dakujem!!

annie626

Ahojte! Už dlhšie vás tu čítam a rozhodujem sa či sa k vám pridám... A tento týždeň som sa rozhodla, že aj ja chcem pekné prsia... Môžete mi prosím napísať ako dlho trvá kým dostanem termín od konzultácie? Dakujem!!