Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

sjuzi

Urcite viac - 320!!! Lutovala by si.

No ja sa bojim ako to dopadne pri tej mojej asymetrii. Ved sa to este viac zvyrazni :( Ale nastastie, ze ideme dat 325 a 350... ale aj tak tam bude asimetria si myslim :( kunik, mam nervy. ok, idem sa najest a uz sem dneska nepridem - uz naozaj :D paaa, rano na osmu povinne budiky vsetky a modlit sa za ihlu !!!! :D

sjuzi123

ahojte,

tak tomu neuveríte. Problém s doktorkou je vyriešený :) Bola som dnes na konzultácií u Tršku, bol uplne skvelý a čo asi chcel osud, akurát mu na pondelok jedna baba vypadla,tak som sa tam hned šuchla,takže sa mi ani termín opky nezmení :D A uplne v pohode mi dá anatomy, iné by ani neodporúčal, kedže to chcem mať prirodzené.

Len zase 1 problém zostal: Oni dávaju polytech a tie maju vraj bud 285 alebo 320. Tak teraz neviem. Bojím sa že tých 320 budem mať ako konečný efekt viac ako 2ky (teraz nulky) ale zároveň aby som si pak hlavu nebúchala že som len 285 dala.

čo by ste radili?

ihla

doooo riti. teraz som sa fotila a az teraz som si vsimla, aku mam brutalnu asymetriu. fuj. alebo len tak divne davam jedno plece ze mam jedno prso tak moc vyssie? :(

livuska

Ahojte babay.laila laila ja mam Nagor 350ml,robil mi ich dr Cerven.Ihla drzim ti moc moc palceky nech to dobre dopadne,drz sa papa