Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livuska

zara9 preto som sa rozhodla pre Nagor lebo su trosicku kohezivnejsie ked ze som chudunka bála som sa vlnenia stalo sa to aj Daphne myslim ze a maju viac texturovany povrch ako ES tak ze je mensie riziko kapsulacie ale nemam nic proti ES

ska38

Ináč pozerám galérku, tie moje prsia sú úplne iné,krajšie ako fotky v galérke po mesiaci,tak kočky, čo ste čerstvo po OP,oni sa ešte zmenia...Sadnú si.Tiež som nenašla Dominique, možno jej Livka zrušila album, kvôli jej profesii.

bratislava

livka dakujem!!!!!!
baby musim to ale opravit. ja som totiz myslela, ze dostanem 300ml, ale podla toho co pisala 84nika, ze cc je ml, tak mam vlastne len 270ml!!!
ihla drzim palce!!

ska38

Ahojte kočky,
Ihla, myslím na teba!!!Drž sa zajtra!Budem ti držať palčeky!!!
Bodynka, super,tak ideš na konzultačku!Hlavne mu povedz, čo vlastne chceš TY.Ako by mali vyzerať a tak..poprípade si zober nejaké fotky,ktoré a aký tvar sa ti páči.A spýtaj sa, či je aj možnosť na splátky?za opýtanie nič nedáš, priprav si otázky, čo ťa zaujíma.Teším sa s tebou...

mihalicka

Sjuzi123,
super, odľahlo mi že nejdeš k ježure. Aj dnes som o nej čítala strašné veci. A rozhodne tie väčšie.

Ihla,
11 hodín. :D