Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

nika a mas ich pod zlazou? nie je to ine ako pod svalom ked su? nie je tam mensie to vlnenie? mne prsia nic nerobia ked mam menzes..

84nika

lolo
neviem ti na isto povedat ci je to tým ze sme chudé alebo znackami. Ja napr. ked som týzden pred menzesom a mám ich trocha opuchnuté tak necítim, no po menzese zasa.

zara9

84nika,
no ved,ja na leto vzdy zhodim 2-3 kila a potom co?Kamoska ma tiez Mentor a chvali si.Ja vobec neviem ake si mam vybrat:((

84nika

zara
no je v tom nieco, ja mám ES pod žlazou, sú úplne mäkké, co je dobré, lenže stačí ked zhodím 2 kilá , a už cítim v predklone to vlnenie... Kamoskyne Mentory sú tvrdsie zasa. hm..

lolo77

baby ako je to s tym vlnenim? je to caste? lebo ja som tiez chuda.. a mam mat ES.. ale tak ja som myslela ze makke su dobre..

84nika

ska38
potom posli fotky, som ti na zaciatku písala ze sa ti este pekne vyformujú, jej musia byt pekné:) Lebo na prvých fotkách si mala este také moc pevné, no mozno iba mne sa zdalo. Ska a ved prečo, Dominique tu nespomínala svoju profesiu , či?
Sjuzi - to je super,a ked ide o anatomy, kludne zober väcsie, neolutujes, pod svalom sa to viac stratí. Kamoska mala nulky, necelé jednotky a teraz má gulate 260ml a nemá ani dvojky, tak tebe 320 spraví plné a pekné dvojky :)
bodynka - ty! a nie ze do zajtra si to rozmyslís, lebo uvidís! Kludne mu povedz svoje predstavy, zober aj fotky ked tak, spýtaj sa odkial by ti ich vlozil, na znacky a hned aj na cenu, aspon priblizne aby si vedela coho sa drzat. A sa hned aj objednaj na opku, v najhorsom to zrusís ked to nevyjde.. :)

zara9

Livuska,
praveze aj ja sa bojim vlnenia,citala som,ze makksie implose sa po case vlnia a ES su dost makke,tak neviem.
Ale zas som neni taka chudunka ako ty,mam 170cm a 55kg.
Pozerala som v galerke tvoje foto a prska mas velmi pekne :))

martinka54

sjuzi
a radsej si daj tych 320, aby si nelutovala, ze ti to bude malo. ono ked ti to aj poodpucha. aku cenu ti vyratal doktor? tebe bude len vkladat alebo aj modelovat?