Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

lolo
a este k tej kapsulácii, ja som sa pýtala svojho chirurga, a povedal ze ked sa ti kapsulácia má spravit, tak sa spraví pri hociktorej znacke, a je jedno kde ti to vlozia a akú velkost, a kto ti to vlozí. Proste ked sa má spravit tak sa spraví, ale vraj je velmi málo prípadov, tu este ani jedna kocka nepísala že by mala.

ska38

84nika,
áno,viaceré ste to hovorili, sadli pekne...Dominique spomínala,nejak na jar minulého roku...Ale to ma len tak napadlo, že možno kvôli tomu nie je v galérke...alebo iná chyba.
A to vlnenie mala Daphne,išla na reopku k inému Dr.

84nika

lolo
pod svalom to az tak neni cítit, alebo by si nemala mat vobec, síce jedna moja kamoska tvrdí ze ona to cíti aj pod svalom na vonkajsích stranách.. aach, tak neviem..

84nika

martinka
ano, urcite to preto cítim viac lebo ich mám pod žlazou. No zatial mi to nevadí, a pár rokov este takto vydrzím a potom hopsa díte a vacsie implose... :)

84nika

je lepsie iste pod sval, ale ked más dostatok kože tak ti dajú pod žlazu, ja som všade na konzultackách hovorila ze chcem tú kožu vyplnit ale moc zväcsit nie, len tak o jedno císelko, do velkých chcem az po pôrode, no a vsade kde som bola, mi lekári navrhli tým pádom pod žlazu. Myslím si že ked poviem že chcem 350ml, by už urcite dali pod sval, pod žlazou by to trcalo von :)))