Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

Wiwien,
ja mam tiez 170cm a vazim 55kg a chcem si dat 350.Baby mi hovorili,ze velkost bude dobra,ved posli foto do galerky :))

zara9

Livuska,
presne to som sa docitala aj ja,preto sa pytam vas,ktore mate opku za sebou,ci s tym mate skusenost a aj to ze dr.Cerven dava najradsej ES.

laila laila

LOLO,
ANO AZ VCERAS OM ICH PLATILA...BOLA SOM CHORA..A VER MI..ONI SU OCHOTNI TI PRACHI ZOBRAT ASI HOCIKEDY... :D

livuska

Ja nehovorim ze s nagormy sa to nemoze stat ale je tam mensia pravdepodobnost aspon tak som sa to docitala ale vsetky znacky su urcite dobre,a urcite zalezi aj od tela,ja som citala ze vedsie riziko kapsulacie je ked je niekto alergicky

wiwien

lolo
fuuha tak ty si riadne chudučká, ved ja mám 170 a vážim asi nejako 57:Dpro buuh o 10 kg viac ako ty:Dno a tiež som najprv rozmýšlala nad 325 alebo 350,ale mám pocit, že mi to bude velké, neviem ...možno by mi aj tých 300 stačilo ..uf...no uvidíme, čo mi povie lekár, ked mu poviem ako približne si to predstavujem, len som sa chcela spýtať, či už na konzultácii sa dozviem, či možem ísť na operáciu, lebo ak potom zistím, že nemožem kvoli niečomu, tak ma porazi, ako myslím z dovodu nejakých vyšetrení a pod.

barbora10

a k tej kapsulacii,iba tolko,ze to zalezi od tela a nie od znacky.jedna zena na omlazeni pisala,ze bola na troch reoperaciach a kapsulacia sa jej vzdy znovu spravila.niektore telo bohuzial ma sklon ku kapsulacii a nic sa s tym neda robit.a to mozes mat znacku aku chces.

barbora10

ahojte dievcata.takze v rychlosti.

ihla

moja zlata,vela stasticka ti zelam na zajtra.urcite na teba budem mysliet a drzat ti palceky.v rukach budes dobrych,tak sa bat nemusis,ale vlastne ty sa ani nebojis.tak sa zajtra dzkaj a ozvi sa!!!!

lolo

ja som tiez chuda,mam ES a ziadne vlnenie nemam.dokonca ani implantat nedokazem nahmatat.vlnenia by som sa tak nebala.ale tak u kazdeho je to ine,moze sa to stat aj pri inej znacke,nie len pri ES.

bodynka

tesim sa s tebou,ze uz konecne pojdes na konzultaciu k marsalovi.daj potom vediet,ako si u neho dopadla a aky urobil na teba dojem.a nedaj sa odbit a velkost si vytlc aku budes ty chciet a nie aku bude chciet on:-))))podla mna mas super zaklad aj na 350,takze sa nenechaj nahovarat na mensie.