Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

LOLO

POSIELAJU....ALE VEDIA ICH SAMOZREJME POSLAT AJ EXPRESNE...CHAPES...NEVYHOVEJU ZAKAZNIKOVY...PRIDU O PEKY ZIST

A BODYNKA

TY SI BOLA U SISKU..??? :D :D :D
AJ JA...A CHCEL MI NAJVIAC 265...(AKO DAL KAMOSKE A UROBIL JEJ TO PRISERNE) ABO NAJVIAC 280 VRAJ...A TIE NUSNE UPLNE PLOSKE...NIZKY PROFIL

A TERAS PAN CERVEN MI IDE DAVAT VYSOKE 350!!!

A US LEN TRI KRAT SA VYSPIM BABYYY!!!

sjuzi123

lolo77

dnes mi to Trška vysvetloval. Ono je to naozaj skôr pri anatomoch, že sa ti pri pohybe môže ukázať vlnenie jemné, hlavne ked je baba chudá,tak to môže byť vidieť, ale je to normálne. Je to tým,že sa prispôsobujú telu.
Ty ale ked chceš gulaté,tak ti asi budú pevne držať tvar stále. Ja sa toho nebojím.

bodynka

Baby velke dakujem. Bez vas by toto asi nikdy nebola skutocnost.
Vsetko sa popytam, Barborka neboj minimalne pytam 350 ml a budem dufat ze vyhovie. Ked si spomeniem co chcel dat Siska - 280 az 300 ml :(((
Na splatky nebere to uz viem to pisal. Chcela by som dohodnut aj termin opky ale neviem ako to postiham vysetrenia aj banku. Ale dufam ze v maji budem aj ja na druhom brehu. Sak bohvie aka je aj u neho cakacia doba.
A hlavne baby som veru zvedava aky spravi namna dojem.

martinka54

elli
ja budem teraz strvty tyzden po opke a spodok si moc necitim, vrch viacej a bradavky, skor taka bodava bolest na dotyk, ale ja som mala vkladane cez dvorce.