Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Martinka54,
teraz jej nebudem volať ja. Počkám kým sa ona bude na to cítiť a sa ozve. Dám vám hneď vedieť. ;-)

martinka54

ihla ma uz asi aj potom nie? ked by mala len taku hodinovku, som hrozne zvedava. mihalicka kedy jej budes volat?

lolo77

Wiwien vidim ze sme na tom rovnako, ja som tak isto naposledy makala a v duchu som si stale opakovala ze vydrz budu prsia :-D a teraz treba novu motivaciu do roboty.. Bud auto alebo byt..tak ale byt to bude ina makacka ..

wiwien

bré ranko babule:)vybuvané .no ja zase do práce...ach od dnes začínam 4 dnovu šnuru do nedelu..:Dnech už je:)a vonku je tak pekne:)ale stále ma drží pri živote len to,že zarabam na prska:D a vždy si na to spomeniem:))a ked to dokážem jeden sen už bude, ak to vinde v pohode..no a potmo už len auto:Dno a ihlička už bude zachvilku prsnatá:D aj ja už chceeem ...:))

mihalicka

Ahojte,
Ihluška naša už je pod oblbovákom. Volala som s ňou, každú chvíľu pôjde. Zatiaľ je sama na izbe ale že videla tam ešte nejaké baby, tak možno bude s niekym ešte.

Ihuš - Držím palce, neštikútaj im tam na stole ale. :D

Eli,
ja mám citlivosť normálnu všade. Možno týždeň po operácii som mala malý kúsok asi 1 - 2 cm necitlivé ale už je všetko ok.

84nika

bodynka
potom daj vediet ako si dopadla na konzultácii, som zvedavá, no a ihla za pár hodin uz bude lezkat s novými prsíckami :))

bodynka

Baby vstavat uz sa musime zacat modlit za Ihluuuuu
Laila uhm u Sisku ale bez mekcena aj ty? No ak ano ta super ze som nad nim nespekulovala.