Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

barbora, ked dame raz to stretko co sme planovali, mali by sme si dat vsetky baby taky korzetik a kozy hore :D to by svet cumel :D len ci by som si ich tak vysoko vytlacit vedela ako baba z tvojho linku, nezarucujem :D

mihai

dala som to sem lebo mi to prislo smiesne, nadpis bol ze najkrajsie prsia a kuknem, medtierka sa na mna usmiala :)))) aj ja si najkrajsie predstavujem inac. a nechapem ani opisu jej "dokonaleho" tela, ved vidno ze je to retus a aj cez nu krici ze baba necvici. to brucho, samy tuk, ziadne svaly. a tie prsicka, nuz, kto vie co robia bez podprdy :p

na ihlu som zvedaf aj ja...

barbora10

mihai

tak to ma od najkrajsich prs na svete daleko.aj krajsie som uz videla.ale zrovna som si minule pozerala fotky danieli Lloyd a na tejto som sa ozaj pobavila.ako erika judinyova je v tom natlacena:-)))

barbora10

tak som to nemohla vydrzat,taka som bola zvedava,ci sa ihla ozvala,ze som uz v robote na mobile pustila net a citala zdravie.ihla drzkaj sa,vsetko zvladnes!!!

lolo77

JEZIS TAK SOM SI VYDYCHLA.. hovorim ze ja som to prezivala asi viac ako ona.. dufam ze ju to nebude moc boliet.. :-)

mihalicka

Tak mi volala Ihluška, len sa mi nedalo sem prihlásiť. Má po a je unavená, ide spať. Trochu hladná a trochu smädná, hrudník trošku cíti ale inak všetko OK.
Ihluš, gratulujem !!!