Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

baby toto su najkrajsie odhalene prsia,je tam desat zien a medzi nimi aj paris hilton,ale u nej akosi tie prsia neviem najst.kde tie prsia mohli ist???

www.cas.sk

martinka54

baby prve som si pisala s jamimili, ze sa nam na buduci tyzden uz ozve, len po tom pohrebe nemala na nic chut. vsetky vas pozdravuje

barbora10

lolo

aj toto su pekne male prska a tiez ma iba 300ml,len skoda,ze nepise aky profil,ale podla mna ked chces prirodzenost,tak tych 300 a stredny pr.ti spravy pekne prsia.

www.omlazeni.cz

barbora10

bzuco

tak to ti poradim.treba ist na konzultaciu a s doktorom vse prediskutovat.pre nas je to siroky pojem,ze chces prsia zvacsit o dve cisla,kedze sme ti prsia nevideli a nepozname ani tvoje rozmery.

barbora10

co som dala ten link,tak to je ta daniela Lloyd,zena s najkrajsimi prsiami na svete,co sem dala mihai.dovolim si pchybovat.su ovela krajsie zeny a aj ovela krajsie prsia.

martinka54

ihla
super, skoro uzdravenie. pre mna je tento chat ako choroba, ktorej sa neviem zbavit. musim tu byt stale.

barbora
to ci si sem dala aku fotku? vsak ich ma na krku, fuuuuuuj

bzuco72

Ahojte som tu nova, vedeli by ste mi poradit ohladom silikonovych prs? Chcem si dat zvacsit o 2 cisla a neviem ake implantaty by boli najvhodnejsie. Dakujem.

zara9

Babenky,
uz mam aj ja termin konzultacie!!!!!
Je to sice az 14.5. ale straaasne moc sa tesim :)))

Niektora z vas mi aj hovorila,ze na konzultaciu u dr.Cervena cakala mesiac,a tak to aj je,ale super,takto mi to vyhovuje,pretoze v juni ideme na dovol. a potom v septembri by som najradsej isla na opku.:)))

Mihai
podla mna mas pekne prska ale ked si neni spokojna,tak chod inemu doktorovi a uvidis,co ti povie:))