Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

samanta1972

vies ja b som chcela az na november, som zvedava co vymysli, modelaciu este nechcem, radsej vacsi impl.
Cerven chodi operovat k nam do mesta, takze mi netreba cestovat, aj ked to bude asi drahsie ako v BB.

samanta1972

este nemam presny termin,, operaciu chcem na jesen,vyberal mi znamienka, ked pojdem vyberat stehy dohodnem konzultacku, ale uz ma videl povedal ze sa dohodneme.

samanta1972

pretoze som schudla a aj na prsia, a tym padom mi je implantat volny...ja som mala svoje prsia asi trojky po kojeni som si ich dala vyplnit, teraz po 5 rokoch som schudla a prsia mi dost ovisli a mam tam kopu miesta, neviem ci som to napisala dost zrozumitelne...neviem ci mam dat vacsie aby sa ta koza vyplnila alebo dam modelovat, idem za Cervenom na konzultaciu

samanta1972

Ta Daniela LIoyd
nahodou ich ma pekne, nie su obtiahnute kozou ale vidiet ze tam je aj nejaky tuk, a ma dobru postavu taku akurat, to znamena ze nie je vychrtlina, kt. ma len dve pologule na tele, jej prsia vyzeraju prirodzene na takom tele..baby uvedomte si ze ked ste priliz chude az anorekticky vidiet ze prsia nie su vase ak su vacsie, a nevyzera to pritazlivo..moj nazor ...aj ja mam urobene prsia, chystam sa na reopku...takze nie som zaujata, aby si niekto nemyslel

zara9

Inak sila,minule som citala,ze najskaredsie prsia na svete a na prvom mieste bola Pamela,no ale mala tam uplne ine prsia a take cudne bradavky,nejake znicene.

Zaujimalo by ma kto robi taketo ankety :))