Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

natal
gratulejem :) Ano, ja som to pár krát cítila ked som sa "rozbehla" ale prudko som sa pustila dole al. hore po schodoch, uz tu o tom aj baby písali, to je normálne vsak si len pár dní po opke.

zara9

Martinka
ok zajtra sa zaregistrujem,meno sem pisat nebudem:)) a uvidime sa,mozno sa z videnia pozname.
Kolko ma tvoja malinka?

Bodynka
takze vyhral dr.Cerven?uz ti odpisal?

bodynka

hihi baby vy ste teda. Ano byvam priamo v DS, ale s tymto vas obtazovat nechcem. To by som poprosila kolegu - v zalohe mam dvoch , prinajhorsom teda mam v zalohe uz aj vas.
A ked tam pojdem na konzultaciu tak ok stretneme sa a potom mozte ist somnou aj dnu nie? Aspon sa nebudem haluzit .
Idem uz spinkat babenky, zajtra na obed som tu zas . Uz sa musim z toho soku vyspat :D

martinka54

zara
mladucka? ja mam pocit, ked mam malu, ze mi pridala zopar rocikov, alebo aspon tej zodpovednosti. mam kamosky aj po tridsiatke,ale to iba zopar. ved ked sa tam zaregistrujes, sa uvidime. tu nechcem pisat moje meno a ani ty nepis, lebo to kazdy uvidi.

martinka54

bodynka
do ds by som ta hodila pri najhorsom aj ja. mozme sa dohodnut, ked to tak velmi chces. ja mam auto stale k dispozicii. aj ked pojdes na konzultacku ta mozem prist pozriet a dame v pk kafco.