Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

BODYNKA

SAK KUKNI SI MOJE FOTOS...A MIERY MAM
75 CENTY POD PRSKAMI A CEZ PRSKA 85
ALE JA MA SIROKY HRUDNIK VIES...TAZE W SKUTOCNOSTI MAM NULKY...MOZNO POLKY(PRED XALANMI TO NAZYWAM ALE JEDNOTKY :DDD

bodynka

barborka alebo sa boji ze velke pokazi a budem nespokojna ? Uz idim na jeho stranke ze tie cecky su pomensie...Aj ked pekne ale mensie ako uz momentalne chcem. To je jedno .. Dosiel o kseft a ja pojdem k Cervenovi juhuuu

barbora10

laila

prska ti ukazu na druhy den po operacii,pred tym,ako ta prepustia domov.ale skor nie.po operacii budes oddychovat a spinkat,ale na druhy den si ich uvidis.

bodynka

mozes byt len rada,ze ti to napisal.len neviem,preco robi marsal povolanie,ktoreho nebavi??aspon to tak vyzera...

lolo

ano,tie prska su pekne a prirodzene.nieco pre teba:-)))

bodynka

lolo veru mam. A nemusim sa trapit ze ja som ta co povie NIE.
Zara ANO CHCEM IST K CERVENOVI
Tie slova zneju ako rajska hudba teraz .

bodynka

Ma to vybavene baby toto mi M odpisal :
Obratte sa prosim na ineho plastickeho chirurga.
Ja vas nemozem operovat.
S uctou

m