Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Bre ranko baby. Prave som docitala brozurku od marsala , fuh tam su popisane ale komplikacie aj to zbrnkanie :)
natal juhuuu , ako super ze nemas velke bolesti.
Aj za Ihlu sa tesim. :)

annie626

Všetky tu píšete o nejakej fotogalérii. Môžete mi prosím poradiť kde to je??? Ja som objednaná na konzultáciu, ale ešte len na 7.5. a tiež by som si chcela vziať čo naj naj naj fotečky :-) ako predlohu...

lolo77

Ahojte.. Mna uz od stredy prenasleduje to vlnenie, tak ste ma s tym naplasili..:-( ze stale nad tym rozmyslam ze co ked nahodou sa to stane aj mne :-(

mihalicka

Ahojte.
Tak Ihlu nám už dnes pustia. :D
Včera som s ňou ešte večer volala, len som bola u kaderníčky už a musela som ju potom zložiť. Už sa jej vtedy prebrali k životu aj dve spolubývajúce a aj papať dostala. Fakt bola statočná :D

Bodynka,
super si sa rozhodla. Držím palce.

Laila,
prská uvidíš druhý deň, ako Barborka napísala. Už len raz sa vyspííííš :D

Ja mám zajtra už 3 týždne od operácie...to uletelo. Čisto teoreticky by som teda zajtra mohla začať nosiť cez deň tú obyčajnú kosticovú podprdu nevystuženú. Uvidím, čo na to ,,moje baby" povedia. :D Ak nebudú spokojné, ešte potiahnem pár dní v tejto pooperačnej.

martinka54

samatha
som spokojna velmi, lebo som ich mala dost ovisnute. mam anatomicke 405ml extra vysoky profil a pod svalom. vkladane ich mam cez dvorce

samanta1972

Martinka a si spokojna? Mas to pod zlazov alebo pod svalom, okruhle alebo anatomy, ja mam anatomy no mam ich uz 5 rokov, bola som spokojna no zial som schudla a impl. si tam lietaju jak na korze..