Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

k tomu barborinmu linku o naj prsiach a k Paris Hilton. fakt tam nic nema. ale urcite ste aj vy videli fotky kde ma koziska a ona k tomu vravi, ze nema silikon ani nic, ale super podprdu. aj by som tomu verila, ved vypchavky spravia zazrak, ale to musi mat ta zena aspon nieco, nejake prsia, aby jej ich to mohlo vytlacit.... z coho ich vzdy vykuzli ona ? jak to ? ved jasne ze urrite nebeha na silikony a vybratie, na silikony a vybratie dokola.... to uz co je, kde to nahrabe zakazdym ten dekolt... idem najst link

annie626

bodynka
a aké máš svoje prsia? lebo mňa doma odhovárajú, že mi to netreba, ale ja sa bez puh-upky von ani nepohnem :-)

bodynka

svoje prsia pred a potom doposles po .
No ja som Cervenovy prave vcera pisala ci robi aj v Pezinku potom si s nim dohodnem konzultaciu a termin opky. Snad mi to uz vide .

annie626

bodynka
Ešte neviem kedy, ale chcela by som termín na začiatok augusta... v júli idem na dovolenku, september si už nemôžem dovoliť kvôli práci. Ty si na tom ako? čítala som tu skoro celé fórum a som dopletená kto ide kedy a kto už bol :-) ale je to skvelé čítať tu ako je ktorá spokojná. Čo sa týka toho albumu, asi blbá otázka, ale akú fotku mám poslať?

bodynka

jaj baby ozaj citam v brozurke ze mentor v pripade nutnosti vymeny implosov zadara poskytne ten isty implos alebo podobny typ na vymenu pocas nasho zivota. V pripade drahsieho sa hradi rozdiel. Cerven robi s Eurosilikonmi ze ?

annie626

bodynka
Ďakujem!!! Ja idem tiež k preslávenému MUDr. Červeňovi. 5 rokov som zbierala odvahu a teraz som ju nabrala :-) A dobre sa to tu číta, že v BB sú najlepší.