Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

Martinka
na fb som neni ale mozem sa tam zaregistrovat?To mi dcera vysvetli :)) ta je tam.Ty si taka mladucka,ja mam o 10 viac:))
Snad to pochopim-fb :))

bodynka

Nika akoze vyplnil kozu s takou velkostou ?
Martinka hej ? To by bolo fajn. Pockam ci odpise a skusim to nejak vybavit , a aj ked v lete hlavne nech to je.

84nika

bodynka
odvoz z PK je najmenej, ako aj martinka písla, to ta aj ja mozem hodit, tiez to mám blízko. ca.10 min. :) Heheh, takze odvoz by si uz aj mala...

84nika

bodynka
čooo? že 225ml? To mne vyvplnil kožu moj chirurg s takou velkostou a som mala aj základ.. tss.. a to ja meriam 158cm a 45-46kg..heh. Baby majú pravdu radsej si pockaj este pár mesiacov, ale budes mat velké a pekné prsia aké si si vysnívala. A dovtedy si aj nasetrís mozno, aspon nejakú cast. Len cez leto nechod, kamoska isla v juli k Cervenovi tiez, ale sama povedala ze horsie neni ako v horucavách vonku behat v tej retro podprde, a ani jazva sa jej tak nestahla v tom teple.. Neboj to rýchlo ubehne Ja u svojho som cakala skoro 8 mesiacov, ale aspon som si nasetrila dovtedy :))
Laila - u sisku som aj ja bola na konzultacke, mala by som tam aj cenu dobrú a aj opku hned, ale som povedala ze ani zadara ked som videla jeho trasúce ruky a jeho prístup.

bodynka

Ska uau dakujem. Veru uz som uvazovala ze snad ja zoberiem jednu z vas somnou na konzultaciu lebo ja som nepriebojna.
Ale budem pocitat s opkou v Pezinku lebo po mna nik nepride 200 km daleko. Uz toto z pezinku bbudem nutena poprosit kolegu o odvoz.

ska38

Ahojte kočky,
Ihla?!Super!!!Tak si už na druhom brehu, medzi nami! VITAJ!!!
Jamimili, dúfam, že si v poriadku.
LailaLiala, drž sa v sobotu! Budeš v dobrých rukách.
Bodynka, tak sa to vyriešilo samo, som úplne šokovaná koľko ti M navrhol...Ešte raz som si pozrela tvoje fotky. Som zvedavá, čo povie iný Dr.
Ak budem na SK v termíne, keď pôjdeš na konzultáciu alebo OP do BB - Novamed, Dr. Červeň, som ochotná ti pomôcť a zorientovať sa v BB, poprípade ťa tam odviezť. Ak by si prišla busom alebo vlakom do BB. Momentálne som mimo SK. Mňa stála OP 2.150€.
Wendy1,ozvi sa,čo je s tebou?