Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

samatha
ved skus k nemu vyskusat, uvidis co ti povie. inak on bol velmi zlaty, len jeho verzia sa mi moc nepacila a pokial by mi baby odtialto neporadili ineho doktora, uz som s tym bola pomaly aj zmierena

martinka54

samantha
nakoniec som si vybrala ineho lekara a ten ma rezal len okolo dvorca. nedavala som si velky implos, lebo to by som mala fakt velke, mozno aj sedmicky, mala som dost koze. mne teraz doktor daval 405ml a nieco mi odoberal a vysledok mam za pat

martinka54

natal
tak si to zvladla. neboj uz bude len lepsie. cakaj na taky 4-5 den, vtedy sa mi dost vyrazne polepsilo. tesim sa na tvoje fotecky. 400ml je akurat, ved ja som si davala 405ml a vyzera to v pohode. mne to spravilo patky urcite, lebo moje podprdy su mi male a tie mam stvorky

laila laila

NIKA

PREEEEEESNE!!!!
ASPON NIEKTO SI VSIMOL...JAKO PAR BAB TU UZ PISALO AJ NA INYCH FORACH ZE PRISTUP NULA BODOV(AKO SA TVARI AKO NAJVACSI MUDRC...A TO JEHO POUCOVANIE...
ALE TIE TRASUCE SA RUKY SI TUSIM ESTE NEVSIMOL NIKTO..A TO JE HADAM OVELA DOLEZITEJSIE NEZ LEN DEBILNY PRISTUP A TO ZE SA SNAZI PRESVEDCIT VLASTNE POTENCIONALNE KLIENTKY LEN O SVOJEJ PRAVDE A ZE CO UZ LEN ONI MOZU VEDIET

VDAKA ZE AJ NIEKTO INY SA OZVAL!!!!!!

natal

este poriadne neviem natiahnut ricicky ale poviem vam ze som cakala nieco hroznejsie,ako bolelo aj slzicky padly,ale da to zniest,momentalne by som to popisala ako tazka svalovica,ruky samozrejme neviem este zdvihnut do vyski,16.idem na vybratie stehov,potom poslem foto,ale uz som ich vydela mala som c.dva dal 400ml,aj tak sa som mala ist do maxima,sa my to zda male,cerven vravy ze su to aj 5..ved posudite ..