Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Laila uz nestras,... a ty si ides dat tiez gulate ze laila? No zara aj ja som si bola ista ze vse ok dopadne. Uvidim co mi teraz odpise . Som mu napisala ze nech mi da 320-350 ml.

laila laila

BODYNKA...

ESTE NIECO...KEBY SOM SA NEBALA ZE ŠIŠKA SI TO TU MOZE PRECITAT (BO INAK AJ CERVEN SEM CHODI...NEPISE ALE CITA SI TO TU) TAK TI NAPISEM AKO VELMI SOM SI ISTA TYM CO HOVORIM...A AKO DOSLOVNE MYSLIM(ANI BY SI NEVERILA AKO) ZE TO MA NAOZAJ Z "PRVEJ RUKY"

NESLA BY SOM KU NEMU ANI ZA NIC!!!
ANI ZADARA NIE...VER TOMU ZE NIE...PRSIA SU RAZ MOJE A AJ BUDU...
A TO UZ RACEJ MALE AKO MAM(A TO SU NULKY) AKO DOJEBANE...KED UZ TO MAM POVEDAT NA ROVINU...!!!

A NAVYSE MA TYPEK UZ 66 ROKOV...TENTO ROK ROBI POSLEDNY A IDE V NOVEMBRI DO DOCHODKU A STRASNE SA MU TRASU RUKY...
TO NIKOHO NENAPADNE VSIMAT SI RUKY...ALE BABY...!!!VED JEHO RUKY SU TEN NAJVACSI VKLAD AKY ON POSKYTUJE DO OPKY!!!

TAK SKUSTE K NEMU NIEKTORA IST NAKONZULTACIU A POZERAJTE SA KED VAM BUDE VYPISOVAT OBJEDNAVKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zara9

Bodynka
kamoska bola v BA u minarovjecha zaplatila 3500 eur!!!!aj tak neni spokojna,to som tu uz spominala,ze ma kazde prsko ine a jedno vacsie nez druhe,ani ju poriadne neodmeral a ze PAN DOKTOR!!!
A u dr.Cervena to vychadza okolo 2000 eur ze baby?

laila laila

BODYNKA

ANO...OPKA U CERVENA STOJI PRESNE TOLKO KOLKO SI PISALA...A IMPLOSE STOJA(PODLA TOHO AKE..ALE ZVYCAJNE PONUKA CERVEN VRAJ EUROSILICONE...AKO AJ MNE) A TIE STOJA 730 ZA OBOJE DOKOPY...PLUS TYCH 60 ZA PODPRDU AJ TEN PAS DOKOPY

NO A AK IDES V PEZINKU TAK PLUS 100 EURO ESTE ZA ANESTEZU...V BB JE TO O TU STOVKU LACNEJSIE... :(

laila laila

BODYNKA

JA IDEM POZAJTRA DO PEZINKA KU CERVENOVI :))
ASPON DUFAM :))
ESTE MU RACEJ ZAJTRA ZAVOLAM NECH SOMNOU URCITE POCITAJU :D
UZ ZACINAM MAT TAKU HALUZ AKO IHLA VCERA...ZE CO KED NA NU ZABUDNU :D
TAKZE RACEJ MU ZAJTRA VOLAM... :))