Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

annie626

z nuliek to neurobí, ale ak má aspon malé jednotky, tak sa to určite dá... Ja som mala jednu podprdu, že aj mamina pozerala že aké ich mám perfektné... ale ked som ju dala dole... hmmm.... nebylo to búhví co

bodynka

cislo som nasla na nete ale ja som mu napisala. Nechcem ho rusit .. Co ked nieco zabidnem povedat, pri mejli aspon rozmyslam viac :D Pockam kym napise a podla toho sa zariadim

mihai

su este vselijake gelove podprdy ze kosik velky a vnutri samy gel, mala jamka na prskoa vyzeras zrejme ze mas prsia (skoda ze tieto som objavila az po vlastnej opke). a Paris vraj ma nejake podprdy co navrhla a hentak kuzlia. ako ok, ked ti tie prsia nieco-hocico uz vytlaci, mozu sa zdat. ale on anema ziadne, tak neviem ako to ze tam zrazu nieco vytlacene ma a na druhy den zas lata? je o tom kopec clankov, nie je to fotomontaz body...

bodynka

bud je to fotomontaz alebo co .
Ja poznam tiez jednu babu co ma cecky jednotky a bezne vyzera ako s trojkami. Baba co s nou byvava tvrdi ze ona nosi nejaku vypchavku. Dodnes tomu nerozumiem