Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

bodynka
ja som také daco cítala aj na stránke eurosilikonu, ze ked sa ti nieco stane s implosom a nie z vlastnej chyby, tak tie kt. si dali po jan. 2009, tým ich firma vymení zadara...

Ihla
vitaj spät, to je super ze nemás také bolesti ;)

ihla

caaaaaaaaute :))
Tak som prsila domov pred dakou polhodinou. Mam sa skvelo. Nic neboli skoro. Idem si pocitat co ste popisali, sakra, ale to az 12 stran....no mam co robit. Potom pridam foto do aleba ale aj na fb do slz - gul, nech to vidite skor (ak by livka mala vela roboty). Ale najskor vas pocitam :)

natal

martinka 54 tak dakujem,no uz som nedockava stim ustupovanim..ale kazdym dnom je to lepsie,nemohla by si my poslat prosim fotky na mail, nataly765@azet.sk ty mas ties od cervena?ja ty mozesm poslat foto na mobyl momentalne

annie626

Podla mna mu zavolaj. Ja som mu volala včera a aj tak mi to zodvihla sestrička a rovno som sa objednala. To ti nezodvihne priamo on sám.... na tvojom mieste by som nečakala :-) Ja som tiež nemala odvahu, ale naštval ma chlap, tak som sa na to dala. :-)