Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihalicka

Bodynka,
neskorooooo. Už som volala. ;-) A tebe i tak napíše číslo a aby si zavolala. Hahaha, tak sa toľko neplaš z toho. :D

mihalicka

Ihla,
jááááááááááááááá? Mlela? To snäď nieeeee. Haha. Keď som ťa chcela vyspovedať zo všetkého..:D
Super, že si to tak dobre prežila a stále si veľmi ststočná. A už bude len lepšie. Idem volať doktorovi práve skrz moju švagrinú. ;-)

annie626

Ihla blahoželám ako si to zmákla :-) Ja som sa len včera objednala na konzultáciu, tak bolo super prečítať aj niečo pozitívne :-) To ste všetky zvládali takto v pohode? Ako ťa to bolí teraz? Čo všetko zvládaš? alebo nezvládaš...

ihla

Ahojte. poslala som jednu toto na slznicky gulicky na nastenku, tak sa kuknite - den po :-))

Moje pocity:

Vecer - poslednu noc pred - sa mi zle spalo. Stale som sa budila a pozerala na hodiny, kolko uz je hodin. Nebola som dako nervozna - osobne som nepocitovala nervozitu, no v mojom vnuti som citila riadnu nervozitu - nechapem tomu, asi som si nepripustala nervozitu ale v skutocnosti som bola.
Mala som prist o 7:45, no boli dake prazdne cesty a tak o 7:15 som tam uz bola. Zakoplala som, sestricka ma hned ochotne prijala a poslala zaplatit. Po zaplateni som sa vratila a hned sestricka isla so mnou k dveram, kde som sa ubytovala. Takze potom som sa ubytovala a dalsia sestra ma odprevadila na izbu, kde som sa prezliekla do kosele a pancuchacov - popri tom som volala s mihalickou, no ta tak mlela :D (sorry mihalicka), ze ked vosla dr. anesteziologycka, tak som jej dvakrat povedala, ze musim koncit a ona si len mlela a mlela, tak som ju bez slova zrusila :D. Potom som jej volala spat. To uz som bola nervozna len trosku. O chvilu prisla dalsia sestra - s tabletkou na ukludnenie. Zas som musela mihalicku bez slova zrusit, lebo ako vravim - "tej sa huba nezastavi" :D - mihalicka, ja si robim srandu z toho, neurazaj sa :). Potom som este asi raz volala s nasou mihalickou a kopou inych ludi a potom uz dosiel doki, pocmaral ma, uazala som foto, ake to asi chcem a potom uz som sla - ma previezli na operacku. Tam som si lahla, kazali nadstavit ruky - do rozpazenia, dali mi daco do zily a uz som im rozpravala, ze ked budem po, nech ma daju co najvyssie a cierny mobil tak, aby som mohla hned volat :D Druha sestra/doktorka uz nadomnou stala s maskou a vravim jej "joj to mi dajte az ked zaspim" :D tak cakala a potom som sa uz prebrala na izbe a hned som chcela volat - povedali, ze taketo cosi nezazili este, ze taku cipernu tam este nemali.
Tak som volala a volala, tarala som ako ozrata, sa na mne smiali a ani neviem, s kym vsetkym som volala a komu som ake kraviny potarala :D Doktor ma volal ihla celu dobu, co sa mi mooooooooc ratalo. Dnes rano mi povedal, ze cital forum a ze ste sa za mna modlili :D
Okolo stvrtej pominula "opojenie" z narkozy a hned mi bolo lepsie. No hladna a smadna som bola totalne, stale som sa pytala, kedy uz mozem jest a oni ze nie este, nie, az o dve hodiny sa mozete len napit a ja som sa stale len pytala a pytala kedy uz mozem - musela som ist na nervy :D
Boli to, to nemozem povedat ze vobec neboli, ale da sa zvladnut, z kramov mi bolo 100x horsie. Je to slaba bolest a ked si dam este tabletku tak super :-)
Dake otazky este?
O 6tej doniesli papat - to bolo vykupenie. Baba vedla mna zacala vracat a mna to vobec netankovalo, mne chutilo :D

bodynka

A Cerven dava na vyber implose vysoko kohezivny alebo jemne kohezivny.A vsetky maju zdrsneny povrch ? Mne sa zdali ze boli hladke.

bodynka

Dakujem za link baby citam a on dava take ci aj ine moze dat ?
IHLAAA a ako si sa bala to preto to tak dobre dopadlo. A rozpravaj ake su ake mas pocity z nich ?

inanitka

ahoj ihla,tak gratulujem,si šikula že si to takto zvladla,tak maš po tom,teraz sa len šetri a potom si uživať nové prska :)
ked budeš mať čas tak popíš ako to prebiehalo a aké si mala z toho celého pocity? mala si už v ten den aj trocha strach? ak nie no tak porad ako si to teda zvládla :D skoré uzdravenie :)

barbora10

ihla

skvele,ze to takto znasas.pises,akoby si bola uz dva tyzdne po operacii:-)))tesim sa na foto.a inak ked si si ich videla,aky bol pocit???