Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Bodynka,
nie som, z osobných dôvodov, som to musela zrušiť.Ale neboj, nájdem ťa, poprípade ťa budem čakať na stanici s tabuľkou:BODYNKA...hehe

ihla

bratislava - díky :-)

laila - drz sa zajtra. Som zvedava na tvoje pocity po :-) Drzim paluchy aby si to zvladla! (aspon tak dobre ako ja :D)

ska38

Ahojte kočky,
Ihla,VITAAAAAAAAAAAAJ!!!Super priebeh OP!Šikuľka.Teším sa s tebou.Ja som to tu už raz písala , že Dr.Červeň má určite pri zdravotnom zázname napísané aj náš nick..Dobrý deň p.doktor ja som Ska38...hehe atď..Mne povedal, že pozná môj rukopis, tak vie čo si tu píšeme...
LailaLaila, ináč tie fotky v galérke po mesiaci sú iné ako v skutočnosti.Teraz budem mať 3 mesiace po OP.A vyzerajú prirodzene.Ale ako hovorím..., zajtra budeš v dobrých rukách, neboj sa.Držím ti palce.
Kočky, ja budem mať 3 mesiace po OP,rozmýšľam už začať behávať,lebo toto nič nerobenie ma ubíja..Kedy ste začali cvičiť a tak?Viem, že sme to preberali, aj ja som písala, že 3 mesiace nebudem robiť nič...no a už je čas...
Bodynka,len pre info: od 19.-25.apríla, budem na SK, tak ak by si mala konzultáciu v BB, pomôžem...

ihla

mihalicka

tyyyyyyy :D stale si vravela, som bola rada, ked som sa dostala k slovu :D:D:D zlataaaaaaaaaaaaa, bolo super ta pocuvat, taku veselu, vysmiatu :)

annie

teraz to zvladam super. snazim sa co najmenej hybat, no aj tak sa moc hybem, stale sa vrtim v tej posteli a napravam sa - bojim sa,ze az moc, no v nemocke mi povedali, ze je to ok, tak snad ano. Ked zacinam citit vacsiu bolest, dam lieky od bolesti, dnes som si uz dve dala :D

mihalicka

Bodynka,
volala som na mobil, takže on. Ideme za ním v nedeľu, ale to som už pred vyše týždňom mu písala. ;-) Len som si to mala potvrdiť dnes.