Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

lorwokhi

do 350 :) len to som len tak z brucha strelila. Museli by sme ta najprv vidiet a aj tak najlepsie ti poradi doktor.

Musis poslat fotku pred a ked budes po opke, tak foto po na adresu
e.uhrinova@gmail.com
Nezabudni napisat do textu mailu, pod akou prezyvkou tu vystupujes. A ona ti potom zasle link, kde mame galerku aj s heslom :)

lorwokhi

Ahoj ihla,

prosím ťa ešte o radu: výška 164 cm, váha 50 kg, teraz mám veľkosť "O", pod prsami 75 cm. Môžeš mi poradiť, do akej veľkosti by si išla, resp. ostatné.
Ďakujem

ihla

:D tak ta veta... no mne nikdy nerobilo problem, ked niekto zvracal. A este k tomu, ked som od 10tej pytala jest a dali mi az o siestej. Ale o piatej mi dr. cerven vybavil, ze si mozem dat sladkosti,co som mala nabalene :D

lolo77

ihla uplne si ma zabila s tou poslednou vetou z tvojho "pribehu" .. ze ona vracala a tebe chutilo :-D musela som sa zasmiat :-D