Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wiwien

ihla a ešte si v nemocnici???alebo už domka???akurát idem poslať foto prs do tej galerky..bože hrozne to vyzerá ked si takto vidím kozy..jeminenky:D

ihla

wiwien

No sama som prekvapena, ale vazne ma to dako moc neboli :) Som asi skvela :D Co asi - urcite :D

natal

Cez leto sa budes inak potit v tej podprde - mne stacila dnesna noc a bolo som mokra ako mys.

ihla

Dobre ranko.

Fuj, v noci som sa taaaak spotila - chrbat mokry, hrudnik mokry, ksicht sama kvapka, vlasy mokre, este teraz mam koselu mokru. Ak to takto pojde dalej, tak na vyberani stehov dr. odpadne, ak sa pri mne nadychne - budem sa sice utierat mokrymi utierkami, no aj tak....fuj fuj :(

Mozte mi odpovedat na par otazok? :

mihai zlata
Ty si tu raz pisala, ako ta doktor ucil sadat si z lahu. Mohla by si to este raz napisat prosim prosim. Ja dlho pri pc neobsedim a kym by som to nasla v tvojich prispevkoch, tak by to bola vecnost.

Ja sa dokazem posadit sama z lahu, no mam strach, ze si daco porobim, ked si budem sadat sama takto skoro. Vam doktor povedal, odkedy mozete same sadat?

Myslela som si, ze dnes uz budem bez tabl. proti bolesti, no asi si dam na den, lebo zacina to boliet.

Ta podprda ma hrozne tlaci na rebrach, au au.

wiwien

ihla

boháča:))ty si už aký živel, som ťa čakala najskor tu okolo nedele, možno aj neskor a ty tu už den po operácii:Duf..to je aj na mna moc:)ale je to skvelé, že si sa takto vystrábila..no idem kuk tie foto na fb..inak pekné ranko baby...:))

zasuvka

ahojte,dnes sa sa k vam pridala,bola som na konzultacii u dr.červena,kde nájdem prosim galeriu s pracou dr.cervena.Vopred dakujem