Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

wiwien

pozerala som tvoje foto a podla mna mas dobry zaklad.budu z toho pekne prsia.aku velkost planujes,aku mas predstavu???

barbora10

martinka,ihla,mihalicka

krasne,krasne,krasne...ihla,skoda,ze je trosku zla foto,taka rozmazana,lebo ked je to rozmazane,tak to skresluje.tak sa rychlo snaz kvalitne odfotit,lebo take pekne prsia musi byt aj pekne vidiet:-)))

elli

na teba mam jednu otazku.nepisala si aj na stranke plastickej chirurgie???pytam sa,lebo nejaka elli11 tam pisala,ze bola na operacii v BB a ze ju operoval amater a ze ma kazde prsko ine a aj jazvy su nie rovnake.teraz som pozerala tvoje foto a prsia mas pekne a si kratko po operacii,takze tie veci co riesis su uplne normalne.takze dost pochybujem,ze ta operoval amater.

inanitka

baby ste úžastné,máte krásne foto-čiže prska ako keby tam ten implantát ani nebol :) aj ja chcem mať už po :D nech som medzi vami.

elli11

ahojte baby
chcem vedieť váš názor...som 2 týžden po opke (jednu foto som dala do galerky) ešte pobolievajú tak ked to bude lepšie ...čo dúfam... doplním...myslíte si že sa to ešte zrovná? a tá citlivosť sa vráti? diky

martinka54

ihla
mojenko hlavne sa nedvihaj rukami iba cez brucho sa zapri a dvihni sa. ked ti nepojde samej radsej popros draheho nech ti pomoze, aby si si neublizila mas to este cerstve.