Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

jasne ze nemusime.to su nejake Poly immplants prothese a na slovensku sa ani nepouzivaju.doktori s nimi u nas nepracuju.

lolo77

myslim ze my sa toho nemusime bat..je to nejaka znacka PIP .. myslim ze na slovensku sa s nimi ani nerobi.. neviem..

natal

baby rychlo si precitajte plus 7dny!pisu o nekvalite franc.impl,ze praskaju,museli stiahnut s trhu,tak dufam ze nas sa toto netika??!ze su to snad ine,jaj mam 4den po opke,moc potesujuce to teda nie je,precitajte,a dajte vediet co si o tom myslite

barbora10

natal

ja som si jazvicky kazdy den prelepovala cistimi naplastami,lebo som sa aj dost potila,takze ked sa ti to odlepuje,kludne vymen za nove,ciste.a ten stahovaci pas nemusis mat az tak stiahnuty,aby ta to velmi tlacilo.kludne si ho trosku uvolni,ale nie moc.treba to vydrzat,ale ja som si ho nedavala uplne na tesno.

natal

AHOJKY MAM 4 DEN PO OPKE,CHCEM SA OPITAT CI TEN PAS CO MAM NAD PRSIAMY MAM MAT NA FEST?ALEBO VOLNESIE,PO TEJTO NOCY SOM TO MALA ASI VIAC,A TAK MA TO VIAC BOLY,VIEM ZE JE TO NA TO ABY SA PRSKA NEPOHLY HORE,A KED SA MY JEDNA JAZVA ODLEPUJE MAM JU ZNOVA ZALEPYT?TAK ZE MAM DAT VSETKO DOLE A PRELEPYT?MAM POCIT ZE TEN STEH SA UVOLNIL MOZE SA TO STAT?