Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mondan

najdi si ako kontakt - nie ako skupinu!!! Slzičky Guličky

poslem aj link - snad to pojde
www.facebook.com

mihalicka

Ta ista chyba co ty - pozeram particku :D Boze ja sa idem ustat.

ihla

Ten pas ma ale hrozne tlaci. Lave prsko ma o dost viac boli ako prave. Mam ho uplne strpnute.

Inak priatel sa o mna pekne stara :-)))

ihla

natal

Dala si presne otazky, ktore zaujimali aj mna. Vlastne ty si bola v novamede den predo mnou - baby z fora si nase terminy mylili - resp. moj termin si zamienali s tvojim :) Ako si to vyriesila? - bola si ubytovana uz den pred v penzione?

mondan

No co ja viem. Nie si ani na fb?

mondan

ihla

ak by nebola možnosť dostať sa tam inak ako s fotkou, neposlala by si mi ich na e-mail prosím? Ak ano potom ho napíšem..Ďakujem

mondan

Dlho som tu nebola-kôli vyťaženiu v práci, ale tebe IHLUSKA GRATULUJEM...Bodaj by sme všetky znášali tú bolesť tak ako ty..škoda len že nemôžem ísť na galerku-nemám ani foťák a ani na mobile nemám foťák-fňuk..Nedá sa tam dostať aj bez fotiek? Prosííím Už o dva týždne idem na konzultáciu a rada by som nejaké tie fotky videla.

barbora10

a tiez su to implantaty,ktore sa pouzivali pri rekonstrukcnych operaciach,kedy zena podstupila operaciu prsnika po amputacii prsnika,alebo inych zdravotnych dovodov.PIP implantaty boli pri tychto operaciach plne hradene zdravotnymi poistovnami.baby nic sa nebojte,my tieto implantaty urcite namame.spytajte sa na to svojho doktora a uvidite co vam povie.ja som to citala,mozno to uplna pravda nie je,ale tak som sa to docitala.

natal

ok dakujem som kludnejsia,lebo ties su franz..a ja mam eu,.a ako vas najdem na fb?slzicky a gulicky?nic my to nenaslo