Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

zasuvka
ja ešte len o dva týždne konzultáciu, ale neviem sa rozhodnúť či anatómy lebo som počula že prsia vyzerajú padnutejšie a v mojom veku už chcem konečne primerané. ale zase na druhej strane sa obávam guľatých , aby nevyzerali neprirodzene..

sjuzi123

čaute baby,

dnes by to už mala mať za sebou aj lailalaila nie?
Nemáte niekto nejaké infošky od nej?
Dúfam,že všetko super :)

Fu, ja sa už len 2 krát vyspím :)
dnes som mala prednášku zo psychologie a ked profesor povedal slovo "operačné" sa mi žaludok zovrel :D

zasuvka

mondan,
ja som tiez po 2 pôrodoch,aj po konzultácii,lekar mi navrhol 375 ml anatomicky.zdá sa mi to dost vela,tak neviem,máte baby niektorá 375 ml ste spokojné?

mondan

ihla
asi si už moc unavená. Ani sa ti nieje čo čudovať, aj tak som ti vďačná aspoň za snahu.
Napadlo ma, že veď mám webkameru, tak to tam idem hneď poslať. No je to des, ale aspoň doktor pochopí, že je to nutné. Veď už som aj po dvoch pôrodoch./ to mám ako výhovorku :-)/. A inak mám 163 cm a vážim okolo 52kg. Myslíte, že by som si mohla dať 320 ml?

mondan

ihla
ja som dala slzičky gulicky a tam medzi nimi som sa snažila registrovať. ten otvorený účet ako docielim?

ihla

mondan

Ale ty musis mat svoje konto vytvorene na fb - to mas? Svoj email zadas a heslo a potom musis dat vo vyhladavaci priatelov tie Slzičky Guličky

mondan

tak ja fakt neviem čím to je,išla som presne podľa tvojích inštrukcii, keď to vypíšem a kliknem na registráciu nič sa ďalej nedeje, stále som na tej istej stránke.

mondan

ihla
to je v pr...., pripadam si ako vadná.S tale to chce aby som si skontrolovala caps lock či ho nemám zapnutý---nemááám, že heslo alebo mail je blbo. Idem skúsiť ešte iný mail čo som dala predtým uvidím čo to spraví.. Díki moc