Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

mondan
mam polytechy. ja som ani inu moznost nemala, lebo mi odoberal prebytocnu kozu. dakujem za pochvalu potesi to

mondan

martinka54
teba som videla na galerke.Máš ich pekné ale ten dvorec by som od strachu z bolesti nezvládla, si ina kapacita:-)Tú poslednú fotku z profilu máš úplne že super. a akú značku si si dala?

martinka54

mondan
nebola som v prievidzi, ale v ba. v piatok ma prijal a v nedelu som isla domov, lebo sa mi nechcelo cestovat s drenami.zatial som celkom sa mi pacia, uvidim co s nich bude. momentalne som cez 4 tyzdne po opke. davala som anatomicke 405ml vysoky profil pod sval.cena 3130eur, ale ja som mala aj modelaciu

mondan

ja tu budem tiež už len chvíločku..Ale ešte otázočky: počula som, že nesmieš mať menzes ked ideš na opku. Je to pravda? Lebo teraz som vyhodila antikoncepciu a neviem kedy ich dostanem bojím sa že práve v ten deň a ja neskôr nechcem ísť.. Mala by som ísť 21.5.
a nevieš náhodou či by som bola schopná ísť ešte v ten deň domou? alebo o nejakom lacnom penzione kde by mohol môj manžel prespať? viem že je to dosť blbé ale neposlala by si mi na môj mail fotky ako ti ich spravil?
A tá cena by ma ešte zaujímala..

niquei

Áno, ešte nejakú chvíľku tu budem. V Prievidzi som sa cítila perfektne, sú tam všetci strašne zlatí a sestrička, ktorá tam so mnou cez noc ostala bola super. Dala som si 36Oml a rez mám v podprsníkovej ryhe. V galerke nie som, ale som s nimi maximálne spokojná :-)

mondan

niguei
jasné že mám veľa otázok...Aké veľké si si dala? kde máš rez? A ako si sa v tej Prievidzi cítila? a na komletku ťa to koľko vyšlo? Si na galerke? zatial..:-)

niquei

Ahoj mondan,
ja som bola u Dr. Tršku v PD a drény mi riešil tak, že v piatok ma operoval, prespala som tam, v sobotu ráno ma prepustil Dr. Babiak domov a v pondelok ráno som prišla na vybratie drénov... Ak sa chceš ešte niečo opýtať kľudne môžeš a rada odpoviem :-)

zasuvka

ihla,
fakt soom sa pobavila,inak tých rečí okolo sa bojím aj ja,hlavne ked budem odkázaná na manželovu pomoc.Závidim ti,že to už máš za sebou.Mám termín opky na júl,myslíš,že to v tej podprde vydržim?Neviem si predstavit ako budem fungovat ked bude vonku teplo a ja čo si oblečiem kožuch?