Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

martinka54
ty si určite nebola v Prievidzi však? je to jednodňová chirurgia a ty si písala že Trška dáva dreny a bola si tam 3 dni.Som zvedavá ako to rieši v Prievidzi. Žeby som už večer odchádzala domou? Ako si spokojná? Sú podľa tvojích predstáv? Vieš pozerala som galerku a až na výnimku ihly sa mi všetky čo som stihla pozrieť, zdali nejak moc okrúhle.A koľko si u neho platila na komplet?

martinka54

ihla
ja som ju rozopinala na piaty den, lebo styri dni som mala bandaz a na piaty som davala von s podprdy taku gazu alebo co to bolo.
obklady neviem aj mne horeli prsia, ale neriesila som to. asi to tak ma byt, citala som to aj na omlazeni

ihla

Priatel sa inak o mna stara, len ta hrba blbych reci okolo... :(

vy ste si tu podprdu doma aj rozopinali? Ak ano, tak hned po prichode alebo az za par dni?

a na tie obklady mi nevies odpovedat?

martinka54

ihla
to poznam. ja som tiez bola tri dni opke a particku pozeravam a fakt to silno prezivam ze az niekedy placem, ked sa smejem a po chvile som to musela vypnut, lebo ma tiez moc rozboleli prsia.

ihla

martinka

ake srandicky? :)

Dnes rano som sa snazila posadit z lahu, no trosku tazsie mi to slo, ale posadila by som sa, len sa prebral moj stary a vravy "no co korytnacka, zapasis?" :D

A vcera som zas tooolko chyb spravila:
1. rano som sa odfotila, lebo som chcela vediet,ako hrozne vyzeram - no velka chyba to bola - som dostala takyyyyyyy zachvat smiechu z tej fotky...
2. pozerala som particku - to som az plakala od smiechu
3. vecer ma frajer rozosmieval, no som tiez az plakala od smiechu
a potom takaaaaaaaaaa bolest v prsiach. no fuj

martinka54

ihla
ty uz robis srandicky? ja osm si tiez robievala hlavne v tom aka som bola neschopna. ale som si to uzila.

nathania

Ahojte..pekny den vsetkym;-)
..bratislava;mihalicka.
Dakujem za odpoved,nazor..
Nebola som tu,tak sorry,ze trocha neskor..
Podla info a vsetkeho,co tu pisete.prezivate..tak to vyzera,ze som na tom zle..Konkretne myslim casovo,dovolenka a tak..
Za 2,5tyzdna sa dokopy urcite nedam,vzhladom k tomu,aby som mohla vykonavat sv.moment.pracu..takze budem musiet nieco poriesit;-) aby som si mohla splnit aj Ja sen,tak ako Vy;-)
Ste mile..Toto forum je super!
Clovek ziska dost vela info..
Tie,co to mate zasebou..aj tesne pred..,zavidim Vam,ale v dobrom ;-)

bodynka

Ihla uz som myslela ze si dne off. Takze ako citam stale vysmiata a vytesujes sa , takze super to prezivas. A to s tym opadavanim omrviniek:DD