Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

avm

jeyla, si drobna, Cerven asi vie poradit najlepsiu variantu, mas vsak este cas rozhodnut sa sama.

Zdravim ihlu-cipernu a mihalicku!

jeyla

Noo ved ja viem...ze menej ako 300nie,ale povedal,ze u kazdej zeny je to inak.Ale ja tam skoro nic nemam ,tak hadam to bude dost:)))a vysoky profil je v pohode??to nebude nejake moc spicate?

lolo77

No ak nechces velke tak budu dobre podla mna.. Ale baby si tu vacsinou davaju okolo 350 ml.. Aby mali pekne trojky :-)

lolo77

No ak nechces velke tak budu dobre podla mna.. Ale baby si tu vacsinou davaju okolo 350 ml.. Aby mali pekne trojky :-)

jeyla

Ahojte:))))uz Vas dlhsie citam,ale som stale v praci aj skolu mam,tak nemam az tolko casu.Bola som uz na konzultacii u Dr.Cervena.Bol uplne superskyyy.A termin mam 17.maja.Uz sa neviem dockat.Da mi 280ml vysoky profil...to vy na to?Mam 163cm,47kg,taka drobna postava...a povedal,ze to budu take plnise dvojky.

nathania

Ahojte ;-)
Nahodou som nasla info..
Mozno to niekomu pomoze,ak potrebuje,tak pisem..
"Interklinik"-zvacs.prs..Cena-nemusi sa vypl.v hotovosti,moment.aj na splatky od 50Eur
Pekny vecer vsetkym;-)

fifina 3

babulky, neviete mi poradiť, kedy už môžem chodiť bez podprsenky, len tak naostro? zabudla som sa na kontrole spytať som 6.t. po, hlavne či to nevadi prskam, či časom novisnu? (samozrejme nie stale len priležitostne)

ihla

mondan

ako vravi lolo, je to kvoli tym predmenstruacnym bolestiam v prsnikoch. Ja som na tuto temu komunikovala s mojim doktorom. Povedal, ze je lepsie, ked zena nema - kvoli tej bolesti. A ak ma aj pocas opky menstruaciu, tak je dobre, ked je uz na konci.

lolo77

mondan..s tou menstruaciou je to tak ze je lepsie ked ju nemas.. lebo vacsina bab mava bolesti prsnikov a ono by to bolo este horsie pri zakroku...takze preto sa dava na to pozor..ale to je asi tak vsetko.. o nic viac.. ja poznam baby ktore mali aj pocas op menstruaciu a nic sa nestalo :-)