Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laila laila

CAFF MACICKY MOJEEE :))
TAK UZ SOM AJ JA NA "DRUHOM BREHU" :D
A BABY...VYZERA TO UZASNE...SOM NESKUTOCNE SPOKOJNAAA...LEN TA BOLEST... :/ ALE KAZDYM DNOM JE TO LEPSIE :))

ihla

bodynka

Dobry sen :D

Mne sa prezmenu snivalo, ze uz som mala po operacii, ale prsia mi padali dole - proste silikony som mala pod svojimi prsiami a tak som si ich vzdy vytlacila hore na spravne miesto a aby nepadli dole, tak som sa obviazala pod prsiami tlakovym obvazom... no comment

martinka54

bodynka
hmm ake snicky pekne. urcite je to lepsie ako ked by sa ti snivalo, ze ta rezu a ty kricis na stole :-)

bodynka

sjuzi123 isla teda dnes na opku? uu super,drz sa sjuzi!!!
Dievcata mala som "krasny" sen. Snivalo sa mi ze som sla k tomu Trskovy a ze na konzultacii mi kazal sa vyzliect a ked som sa tak sme sa zacali bozkavat :DDDD Normalne som jak keby bola zamilovana :D..Potom ze uz som videla ze mam spravene prsia. Vyzerali ako tvoje ihla. A do nemocnice dosla ceeeelaa rodina pocnuc rodicmi, bratrancom az po babku :D Ale nevedeli co mi je . A potom ze sa mi chcelo kychnut a Trska mi vysvetloval ako mam kychnut bruchom, a nic ma nebolelo.:D

sjuzi123

mondan

áno, idem už zajtra :) idem druhá, takže hádam okolo 2ej to už budem mať za sebou. Ked budem schopná, napíšem, čo a ako..

mondan

niguei
už si tu asi neni, tak idem už kukať telku.
Ak ťa môžem poprosiť odpíš mi ešte na tie moje otázky a dodaj akú značku si si vybrala a či máš guľaté alebo anatomické.
Straaašne moc ti ďakujem za tvoje odpovede, potešili ma a teším sa na zvyšné:-)