Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

No super s tymi terminami ako som to ja dopadla ohladom toho :(((
Neubudlo zomna veru ale este len ubudne lebo mu v pondelok zas musim volat .

mihalicka

Ahojte.
Tak som bola aj ja ráno s tou mojou švagrinou u dr. Červeňa na konzulatáciu. Nevedela sa rozhodnúť, či vložiť imploše alebo iba dvihnúť terajšie prsia - ovisnuté. Tak ale bude jej iba dvíhať. Termín má 24.8. Ale to je iná téma - iný zákrok. ;-) To len pre info. Ale tiež tam mal strašne plnú ,,čakáreň".

Bodnka,
super, že si zavolala, vidíš, neubudlo z teba. :D
A móóóóžno toho 2.5 sa stretneme. Ja tam mám na ten termín kontrolu, len si budem predtým ešte volať či 1.5 alebo 2.5. prídem a na koľkú. ;-) Ale Lolo stihnem teda kuknúť aj ja. Dúúúfam...

barbora10

avm

link na galerku ti posle livka,ked jej odosles na mail e.uhrinova@gmail.com foto tvojich prs.to je podmienka.

lolo77

bodynka..hmm..tak asi ma toho fakt strasne vela..:-( dufam ze ti da nejaky dobry datum op.. a neboj toho 2.maja tam stretnes urcite vela bab.. a mna pridi pozriet :-)

barbora10

ahojte dievcence

mondan

ano,ja som bola u červena,ako ti uz lolo napisala.ja som o inom doktorovi ani nerozmyslala,chcela som jedine červena.nemam nic proti trskovi a mala by som to aj pat minut od domu,ale mne sa pacila vzdy červenova praca a preto som o inom ani nerozmyslala.

lolo77

Ano zavolaj mu teraz.. Este by mal byt v pezinku na klinike lebo ma nejake konzultacie.. Cislo ti poslem na fb ak chces.. chod do toho! a kasli na maily.. Tie su dobre ked ta netlaci cas..

bodynka

avm nato ti zodpovie polka tychto bab co tam bola, ja este nie. Ale mejl uz mi poslal dokopy tri krat a dojem velmi dobry. Narozdiel od niekoho ineho vrr