Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

niquei

Ahoj mondan,
dobre si počula, je to pravda, nesmieš mať menštruáciu počas zákroku. Mne to chvála bohu vyšlo tak, že som ju dostala asi týždeň po operácii.
Či by si bola schopná ísť hneď po OP domov to pochybujem a určite by Ťa ani doktor neprepustil, bolo by to podľa môjho názoru dosť veľké riziko. Mňa operoval ráno o 08.00 hod. a ako tak "k životu", že som bola schopná aspoň zavolať domov som sa prebrala až o 16.30 hod. Možno hodinku predtým som však horko ťažko komunikovala so sestričkami,ale bola to bieda a vôbec nič som nevládala, bola som úplne oblbnutá z tej narkózy.
O nejakom lacnom penzióne neviem :-( Hádam na internete niečo nájdete...

mondan

natal
ja chodím na čistenie zubného kanálika a budem tam chodiť ešte minimálne mesiac, tak do polky mája..a opku by som mala mať 21.5., myslíš že s týmto sa da tiež v pohode ísť? Ibalgin si davám hneď po vyčistení a potom už nie.Mám otvorené dva zuby, mám to dať radšej vytrhnúť alebo je to v pohode?

kappa

mihalicka...................tak ja som ta nabnadila ist ku kadernicke?????jupi aspon sa skraslime ja nic nestiham ja uz makam ako zerava v praci a nemam na vas cas uz sa polepsim....tesim sa z prskov jak besna a pridam dalsie fotky ..... uz hned asi zajtra sa pokusim nemam cas ani vas citat co mi je velmi luto:(((( polepsim sa

natal

ahojte mne tyzd,pred opkou vytrhly zub,ziaden problem to neny,pouzila som len jeden ibalgi,keby trebalo mozes aj antiob.brat,som rada ze je vonku inak by som sa viac trapila zo zubom ako s prsiamy..

84nika

inanitka
ten istý problém som mala aj ja, ale ca. 3 tyzdne pred opkou, a dala som si ho hned vytrhnút, bála som sa ze ked pojdem na OP a budem mat zápal, tak ma nepustia.. Neviem ci by vadilo keby tyzden pred OP ti ho vytrhli, si radsej zavolaj svojmu zubárovi, istota je istota.

inanitka

baby začal ma bolieť zub,ja prídem domov až buduci týžden aby som si ho dala spraviť ak ma bude ešte bolieť,čo by sa stalo keby mi ho liečila alebo nebodaj aj vytrhla týždeň pred opkou? to by sa asi nemalo však??? ach nie :(

lolo77

caute baby..tak ich mam uz objednane..a zaplatene..a tie co ste boli v pezinku.. ste platili na mieste? ci prevodom? ci ako?

ihla

laila

Ahooooj :) Super. Lolo vravela, ze si vyzerala super,ze ta to moc nebolelo...
No ako sa citis? Opis priebeh. Ako sa ti pacil doktor cerven? - nie vyzor :-) ale ako odbornik