Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ihla

mondan

Dakujem :-) Dobre sa to cita (vsak barborka? :) ).

Pocujte baby, mozem si prilozit na tie prsia daky studeny obklad, ci sa to nesmie?

Inak tu retro podpiru mam bielu, teda mala som, uz som si ju samozrejme pri ranajkach zabrizgala od prazenice - no nezvyk - predtym mi omrvinky a ine veci zvykli padat na brucho a teraz na kozy :D

mondan

sjuzi123

dobre si pamätám ty už zajtra???? Tak na teba som obzvlášť zvedavá, lebo ideš k Trškovi :-) idem pozrieť na galerku, dúfam že tam máš nejaké tie fotečky a po opke pošleš tiež..A nezabudni sa hneď ozvať čo a ako. Budem ti držať moooc palce.

bodynka

aha baby : www.youtube.com kukam ako to robia ale toto je nejake zvlastne, najprv jej akoby vlozili vyprazdneny implos a uz v prsku jej ho naplnali a druhy vlozili naplneny uz 375 cc ak som dobre videla. A velmi pekne prsia spravili. Ale to tak robia ci to je jeden zo sposobov?

mondan

Ahojtee...
ihla
tak už som na galerke, pozerala som a zistila som,že tie tvoje vyzerajú ako originál...Proste nádhera.Nebolí to viac keď máš rez pod pazuchou? Veď to ani rukami hýbať nemôžeš? Síce ja nejdem k Dr. Červeňovi ale k Dr.Trškovi, ale dúfam v niečo také nádherné ako máš ty.

Je tu niektorá z Vás ktorá je v galerke a bola operovaná u dr.Tršku?

zuziacik26

Ahojte baby, prispievam zriedka..ale citam poctivo. Mam malu decerku tak vsetok volny cas travim s nou, kedze uz nie som na materskej ale robim :-(. Tak mne sa uz tiez blizi termin operacie. 19.4. Dr. Cerven. Buduci tyzden mam ist este na EKG a dozviem sa aj vysledky krvi a mocu. Dufam, ze bude vsetko OK. Kocky co ste boli u cervena. Ja som tam naposledy bola 29.12. na konzultacii, vtedy mi dala sestricka termin, papiere kadejake..a od vtedy nic. Chcem sa spytat ci mi este budu volat nejak ci mam ja zavolat pre istotu?..alebo tam mam proste prist na 7.45
Co som citala posledne tam bola IHLA..Inak gratulacia, nadherne prska a klobuk dole ako to zvladas...A ten poplatok za operaciu zvysny pojdem zaplatit zas do toho bufetu kde konzultaciu? :-)) ak ano to je riadna sranda.. niekto si tam zaplati bagetu iny prsia...